Президентът Байдън се опитва да накара Владимир Путин да влезе

...
Президентът Байдън се опитва да накара Владимир Путин да влезе
Коментари Харесай

Велизар Енчев с кремълска пропаганда по Би Ти Ви

Президентът Байдън се пробва да накара Владимир Путин да влезе в Украйна, само че той няма да се поддаде на тази американска агитация. Руският президент няма да влезе, тъй като украинците са македонците на Русия. Тази теза изрази в студиото на Би Ти Ви Велизар Енчев, някогашен публицист и народен представител.

Той аргументира позицията в отбрана на Русия с обстоятелството, че Желязната завеса след влизането на страните от Източна Европа и балтийските страни в НАТО се приближи до Русия. Това няма по какъв начин да не тревожи Москва по какъв метод ще бъде обезпечена нейната сигурност, която е заобиколена от 15 натовски военни бази. Ако Украйна влезе в НАТО тази опасност ще стане още по-голяма за Русия, разяснява Енчев.

Той изрази своята позиция по тематиката за районен съд Македония. Енчев остро разкритикува кабинета, като изрази опасения, че най-вероятно страната ни ще смъкна ветото и ще даде зелена светлина за започване на договарянията на Скопие за участие в Европейски Съюз. По думите му срещата на президента Пендаровски със сепаратиската организация ОМО-Илинден е бил огромен пестник за България, какъвто не сме получавали до момента. А утрешната аудиенция на министър на нововъведенията Даниел Лорер в Скопие ще бъде вторият пестник за страната ни. По думите му това не е национална позиция, която да отбрани нашите ползи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР