Президентът Байдън нарече президентския хеликоптер Marine One като Въздушновъздушен хеликоптер

...
Президентът Байдън нарече президентския хеликоптер Marine One като Въздушновъздушен хеликоптер
Коментари Харесай

Байдън погрешно наименува хеликоптера на президента, твърди, че Рейгън му го е изпратил след аневризма

Президентът Байдън назова президентския хеликоптер Marine One като „ Въздушновъздушен хеликоптер 1 “ в понеделник – като в същото време твърди, че Роналд Рейгън е изпратил хеликоптера да го вземе от Делауеър във военната болница Уолтър Рийд в региона на окръг Колумбия, когато Байдън имаше мозъчна аневризма през 80-те години.

Анекдотът на 81-годишния мъж не е подсилен нито от личната му автобиография, нито от ежедневния президентски дневник на Рейгън.

„ Президентът Рейгън беше задоволително благ да изпрати Хеликоптер 1 на Военновъздушни сили да ме смъкна, само че той не можа да лети “, сподели Байдън на пожарникарите по време на еднодневно пътешестване до Филаделфия, употребявайки погрешно име за самолета.

>

„ И по този начин моята пожарна работа се появи, сложи ме откъм гърба и ме води на тежък сняг в деня, когато отидох при Уолтър Рийд “, добави президентът, чиито истории постоянно се сблъскват с изтощителни инспекции на обстоятелства и следи от акции рецензия към умствената му заостреност.

Последната част от истори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР