Президентът Байдън направи своята най-голяма грешка“ досега, като тласна Китай

...
Президентът Байдън направи своята най-голяма грешка“ досега, като тласна Китай
Коментари Харесай

Байдън тласка Китай и Русия към „шокиращо“ партньорство, предупреждава експерт: „Гаф от най-висок клас“

Президентът Байдън направи своята „ най-голяма неточност “ до момента, като тласна Китай и Русия към по-близко стратегическо партньорство посредством неверната си външна политика, предизвести един специалист, до момента в който Си и Путин се срещнаха в Пекин, с цел да укрепят двустранните връзки.

Старшият помощник на Heritage Foundation Майкъл Пилсбъри твърди, че „ шокиращата “ връзка сред двете нуклеарни международни сили, която предизвикват, в никакъв случай не би се случила при администрацията на Тръмп по време на „ Fox & Friends “.

„ По принцип...виждаме какво се опитваше да направи Тръмп с Китай, когато се назова Човек на митата, с цел да получи въздействие върху Китай, с цел да ни помогне по разнообразни способи “, сподели Пилсбъри на съ-водещия Брайън Килмийд в четвъртък.

„ Това просто не се случва с Байдън и да събереш, да тласнеш дружно две нуклеарни сили, Русия и Китай, в действителност е неточност от най-голям клас. … Руснаците имаха милионна войска построен на китайската граница за известно време, та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР