Байдън се сопна на Питър Дуси от Fox за „отвратителен въпрос“ за Девън Арчър

...
Президентът Байдън изригна на Питър Дуси от Fox News в
Коментари Харесай

Президентът Байдън изригна на Питър Дуси от Fox News в сряда по въпрос за сина на президента, Хънтър Байдън, и неговите бизнес отношения.

„Сега има това свидетелство, в което един от бившите бизнес сътрудници на сина ви твърди, че сте били на високоговорител много с тях, говорейки за работа“, каза Дуси на Байдън на публично събитие в Белен, Н.М.

“ Никога не съм говорил за работа с никого“, отвърна Байдън. „И знаех, че ще имаш кофти въпрос.“

Дуси притисна президента, питайки го „какво го прави кофти въпрос?“

„Защото не е вярно“, Байдън отговори.

Въпросът беше очевидна препратка към наскоро публикуван препис от интервю на Комитета за надзор на Камарата на представителите с Девън Арчър, бивш бизнес партньор на Хънтър Байдън.

Арчър каза на панела че Хънтър Байдън е включил баща си, тогава вицепрезидент, на високоговорител по време на някои срещи с бизнес партньори, а интервюто с комисията обхвана надълго и нашироко „марката“ на Байдън. Но Арчър описва телефонните обаждания, на които е бил свидетел, като „като цяло за времето и, знаете, какво е в Норвегия или Париж или където и да е той“, и каза, че не е чул никакво обсъждане на същността на бизнес отношенията на Хънтър Байдън по време на разговорите.

Републиканците в Конгреса и водещи експерти в консервативните медии изразиха възмущение от бизнес отношенията на Хънтър Байдън от месеци и обвиняват сина на президента, че се облагодетелства финансово от статута на баща си като дългогодишен сенатор и вицепрезидент .

Дуси, който се завърна в ефира на Fox тази седмица след престой в отпуск по бащинство, влезе под кожата на президента с разпитите си многократно.

Миналата година Байдън беше уловен на горещ микрофон да нарича водещия репортер на Fox от Белия дом „глупав кучи син“, след като зададе на президента въпрос за икономиката.

Историята продължава

Връзката между Белия дом на Байдън и Fox News, най-гледаният кабелен новинарски канал, беше нестабилен от месеци.

По-рано този месец администрацията отправи язвителен упрек към мрежата, след като един от водещите й в най-гледаното време, Грег Гутфелд, направи забележки за Холокоста, които Белият дом нарече „безобразие“.

Байдън е в разгара на пътуване по Западния бряг, което използва, за да рекламира икономическата си програма и други ключови законодателни инициативи по време на първите си 2 1/ 2 години в офиса.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР