Президентът Александър Вучич и премиерът Ана Бърнабич трябва да бъдат

...
Президентът Александър Вучич и премиерът Ана Бърнабич трябва да бъдат
Коментари Харесай

Сръбски депутат: Да обесим президента и премиера в центъра на Белград

Президентът Александър Вучич и министър председателят Ана Бърнабич би трябвало да бъдат обесени на централния белградски площад "Теразие ", сподели депутатът в сръбския парламент Сърджан Ного, съобщи локалното радио Б92.

Законодателят от националистическата и евроскептична партия "Двери " в Скупщината на западната ни съседка съобщи в ефир, че министър-председателят е подписала документ с Европейския съюз, който ще разреши на бежанци от Азия и Африка да живеят свободно в балканската страна. "Спогодбата бе утвърдена и от така наречен държавен глава на Република Сърбия. Това го научих от доверени източници, близки до властта. Тези двамата направиха национално изменничество. Сега нашата страна ще бъде залята с имигранти. Ето за какво ние би трябвало да обесим и Бърнабич, и Вучич на "Теразие ". Това би трябвало да бъде свършено във допустимо най-кратки периоди, тъй като тя ще избяга в Хърватия, откъдето е нейният дядо по бащина линия. Бърнабич от дълго време е сключила съглашение със Загреб да заживее в най-новата членка на Европейски Съюз, когато падне от власт, в случай че остане жива ", сподели още той. Ного съобщи, че не се опасява от правосъдно гонене поради думите си.

От Белград обявиха, че не са подписвали никакво съглашение с Брюксел за предоставяне на леговище на имигранти. "Опозицията злоупотребява с демокрацията, като заплашва хора с убийства. Във всяка страна има фашисти, и за жалост, нашата не е изключение ", съобщи представител на сръбското държавно управление

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР