Президент на САЩ Доналд Тръмп отрече съобщения в медиите, че

...
Президент на САЩ Доналд Тръмп отрече съобщения в медиите, че
Коментари Харесай

Тръмп отрече да иска да прокопае ров с алигатори на границата с Мексико

Президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли известия в медиите, че желае да се прокопае трап, цялостен с алигатори на границата с Мексико, с цел да защищити Съединени американски щати от напора на незаконни мигранти.
Преди дни вестник New York Times разгласява публикация, в който се твърди, че той предлага да се изкопае трап " цялостен с рискови животни като отбрана на границата от незаконните мигранти ". Освен рововете, ограниченията включвали стартиране на ток по оградата и слагане на шипове по граничната стена, съобщи БГНЕС.
По време на среща в Овалния кабинет с президента на Финландия, Тръмп отхвърли написаното в публикацията, само че приписа обявата на кореспонденти от Washington Post.
" Това е написано от хората от Washington Post, само че знайте, че е неопределено. Вероятно е машинация ", съобщи Тръмп, представен от американските медии. На срещата Тръмп изразил състрадание и към създателя на Amazon Безос, който " би трябвало да се срами от себе си, тъй като това, което вършат с репутацията му от Washington Post…е срам. ”
Статията за алигаторите обаче се появи в New York Times и е извадка от книгата " Гранични войни: " Нападението на имиграцията " на Тръмп от вътрешната страна " с създатели репортерите Майкъл Шиър и Джули Дейвис. Тя е написана въз основа на изявленията с повече от 10 неназовани чиновници в Белия дом. " Washington Post " няма присъединяване нито в публикацията, нито в книгата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР