Президент е този, който е обединител на нацията. А Румен

...
Президент е този, който е обединител на нацията. А Румен
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Гледах го само първата минута и отидох да играя футбол


Президент е този, който е обединител на нацията. А Румен Радев работи като опозиционен водач, който за 40 минути не сподели нищо положително за страната. Аз гледах единствено първата минута и отидох да играя футбол. Защото човек, който стартира да приказва от името на народа, даже Левски не си го е разрешил. От името на кой, кой ти даде това право! ", възмути се Борисов на нападките на президента Румен Радев, в които той разкритикува ръководещите с намек, че се „ осланят на външни ранглисти “ за икономическото развиване на страната ни, а не обръщат взор към действителните проблеми на хората. „ Ние сме изостанали толкоз доста от другите Източноевропейски страни, с които имахме еднакъв старт “, съобщи Румен Радев. Според него даже бизнесът се оплаква от несигурната правна среда, като за образец президентът даде Трудовия кодекс, който за последните 11 месеца е променян 10 пъти. Тези думи обаче явно раздразниха премиера. "Него го е гняв, че няма либерален президент, който да не е седял на камината на Белия дом. А на него това му е предпоследната година от мандата ", разяснява Борисов.
Министър-председателят за следващ път посочи положителните стопански параметри и кредитния рейтинг на страната, които, по неговите думи, са върнали България до нивото ѝ на "златните години " преди Световната икономическа рецесия от 2008 година
"Не мога да схвана от кое място е тази завист. И аз не го харесвах като началник на Военновъздушни сили, когато падаха самолети и хеликоптер, в резултат на неговата работа. Тогава пристигнаха да ме молят да не го махаме. И не го направихме ", посочи Борисов. Борисов посочи, че в никакъв случай не се е интересувал от президентския пост. "Той не е се държи като държавен глава - да тръгне по студиата да се разправя с партийни водачи му е под достолепието, съгласно мен ", добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР