Президенът Румен Радев даде ясен знак, че няма да участва

...
Президенът Румен Радев даде ясен знак, че няма да участва
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Президентът унизи жестоко Лозан Панов, даде му добър урок!

Президенът Румен Радев даде явен знак, че няма да взе участие в интригите на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов. Това стана ясно след взаимната им среща, която продължи по-малко от час в постройката на " Дондуков " 2, съобщи кореспондент на БЛИЦ. Държавният глава отхвърли да придружи Лозан Панов, който слезе самичък по стълбите на институцията, с цел да отговори на въпросите на репортерите.

По еднакъв метод постъпи преди 10 дни и министър председателят Борисов, който търпеливо изслуша Панов в кабинета си в Министерския съвет, само че отхвърли да театралничи за обща фотография.

По този метод Радев и Борисов демонстрираха, че не са съгласни с мантрите към кухата правосъдна промяна, която се пробват да прокарват Лозан Панов, " Агнешките главички " и главатарият им Иван Костов - българския Фетуллах.

Сконфузеният Панов въпреки всичко изсъска, че желае прокуратурата да е по-отделена от правосъдната власт, само че по този начин и не се аргументира.

Проливният дъжд очевидно се оказа избавителен пояс на Панов от неуместните въпроси на публицистите от БЛИЦ и той потъна в комфорта на държавния " Мерцедес " дружно с говорителката си Роза Георгиева.

След шамаросването от първите държавни мъже, в този момент Панов и " главичките " ще се опитат да скалъпят нова интриги. Те обаче са транспарантни за будното българско общество, което няма по какъв начин да бъде излъгано.

Вероника МАРТИНОВА

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР