Презастрояването в пловдивския квартал Кючук Париж е проблем, който все

...
Презастрояването в пловдивския квартал Кючук Париж е проблем, който все
Коментари Харесай

Междублоково пространство в Кючука възмути пловдивчани

Презастрояването в пловдивския квартал Кючук Париж е проблем, който от ден на ден се задълбочава в последните години. Тъкмо си мислиш, че в квартала към този момент няма къде да се строи и всичко е застроено и строителите те изненадват като усвояват на пръв взор не усвоим терен. Така всяка дребна градинка или междублоково пространство става извънредно значимо за локалните поданици, които се чудят къде да паркират колите си, или разхождат децата си.

Именно затова с нас се свърза гражданин на региона, който е засегнат от гледката на междублоково пространство до бул. „ Александър Стамболийски “ или тъкмо до детска градина „ Валентина “ и блок 1115. Там се строи нова постройка, като поради действия и към нея всичко е замязяло на строителна площадка и калище.

„ Не стига, че всяка полянка и зеленина се застроиха, няма от кое място да се мине и въздух не остана от бетон, паркинги и нечистотия, а в този момент и още една пътека, по която всекидневно минават стотици деца, майки, възрастни хора е в положението, в което ви демонстрирам на фотосите, които адресирам - тоест и с нея са се заели да заличат. Вече безусловно няма от кое място да минаваме, газим в тиня, локви, просто е извънредно. Защо и докога ще поносим? “, разяснява нашият четец.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР