Презареди гардероба: 60 лева за опръскани дънки Правилото при роклите

...
Презареди гардероба: 60 лева за опръскани дънки Правилото при роклите
Коментари Харесай

Мода 2018: Изчистена линия в роклите, полите - на цветя

Презареди дрешника: 60 лв. за опръскани дънки

Правилото при роклите за всекидневието тази година е просто - колкото по елементарен и изчистен е моделът, толкоз по-добре. Избягват се ефирните материи, другояче толкоз приятни за лятото, и се натъртва на такива, които обрисуват всяка извивка. Дължините са разнообразни, само че цветът е един и е пастелен. Хубавото на тези модели, които костват сред 25 и 55 лв. в огромните вериги магазини в комерсиалните центрове, е че могат елементарно да бъдат съчетани както с публични обувки и бижута, по този начин и с " балеринки " или спортни обувки.

Актуалните поли са два вида, само че наложително къси. Първите са по-официални, вид " молив " в светли цветове. Тази наклонност е взаимствана непосредствено от огромните международни фешън сцени. Към полите може да има някой прибавен детайл - реплика на връзка или панделка. Моделите костват към 35 лв.. 

Другите поли са свободни и къси. Цветовете са тъмни, нормално черно, а върху тях са изобразени цветя. Това най-често са рози или лалета. Струват до 35 лв.. Абсолютно същите флорални шарки върху черно са новата мода в клиновете. Те се продават на цени до 25 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР