През зимата здравината на ноктите намаля драстично, което може да

...
През зимата здравината на ноктите намаля драстично, което може да
Коментари Харесай

Домашна маска с две съставки ще заздрави ноктите ни и ще ускори растежа им

През зимата здравината на ноктите понижа фрапантно, което може да провали и най-красивия маникюр.

За да предотвратим този противен резултат, би трябвало да вложим повече грижи за ноктите си. И въпреки и да имам доста артикули на пазара, който оферират тъкмо такава грижа, ние постоянно търсим домашната опция, с която освен по-изгодно, само че и постоянно по по-здравословен метод можем да реализираме същия резултат.

Затова и ви предлагаме една лесна маска за ръце, която ще отстрани потребността от скъпите кремове.

 Домашна маска с две съставки ще заздрави ноктите ни и ще форсира растежа им

За нея ви трябват единствено две съставки: 1 супена лъжица лимонен сок и 3 лъжици зехтин. Смесете ги в купа и поставете за 20 секунди в микроволнова фурна. След това потопете пръстите си в сместа и постойте по този начин към десетина минути.

Ако вършиме тази процедура постоянно, ноктите ви ще стартират да порастват по-бързо и ще наподобяват по-светли, само че здрави. Същевременно ще сте хидратирали и кожичките на пръстите, което ще ви помогне да създадете още по-красив маникюр.

За да са оптимално положителни резултатите, ви предлагаме да избягвате да носите гел лак прекомерно постоянно, тъй като с времето той нарушава здравината на плочката, а също и се пробвайте да включите в диетата си повече витамини, минерали, калций и желязо.

 Домашна маска с две съставки ще заздрави ноктите ни и ще форсира растежа им

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР