През зимата основното, което трябва да търсим в нашето облекло,

...
През зимата основното, което трябва да търсим в нашето облекло,
Коментари Харесай

Дълги или къси – какви мъжки палта ще бъдат носени през този сезон?

През зимата главното, което би трябвало да търсим в нашето облекло, е топлота и уют. За да бъдем защитени от изискванията на открито, несъмнено ни би трябвало нещо, което да е дебело и непропускливо за вода и вятър. Но истината, обаче, е, че това не са единствените неща, които би следвало да търсим в една връхна дреха. Колкото и да е студено, външният тип е нашата визитна картичка в обществото и е редно да не го занемаряваме, единствено тъй като температурите на открито са прекомерно ниски.

Еталон за класическа публична мъжка дреха е палтото. А постоянно го дефинираме като „ неуместно “ през зимата, тъй като считаме, че то няма да бъде задоволително топло. Но това не е по този начин и точно през днешния ден ще поговорим за един от главните фактори, които могат да ни накарат да си купим ново палто – неговата дължина. Изборът на е съпроводен с редица фактори, с които би трябвало да се съобразяваме, само че едно е несъмнено – тяхното качество ще бъде ненадминато!
Кога да изберем късо мъжко палто?
Късите мъжки палта основават оптична визия за по-голяма дължина на торса. Те акцентират всяка извивка на тялото, поставяйки акцент върху горната му половина. Дължина доникъде на бедрото е най-подходяща за по-ниските мъже. Основното предписание при тях е в никакъв случай да не избират палта, които са покриват коленете им или са по-дълги. Също по този начин заложете на по-светли цветове като камилско, горчица, бежово или грахово зелено. Те ще накарат тялото ви да наподобява по-голямо и ще допринесат за оптичната заблуда, че сте по-високи. В последна сметка това е едно от нещата, които всички хора с височина под междинната желаят. Използвайки верните цветове, дължини и модели, елементарно можем да влияем върху усещането, което оставяме в близките. Ето за какво предлагаме късите палта на мъжете, които желаят да наподобяват по-високи, в сравнение с в действителност са. 
В кои случаи да заложим на дълго мъжко палто?
Дългите палта въпреки това са по-подходящи за високите мъже. При тях така и така късите наподобяват прекомерно къси, а тези са извънредно подобаващи. Дължина под коляното ще направи тялото ви да наподобява стройно, без да се губите във връхната си дреха. Нищо от тези модели не е прекомерно, когато негов собственик е висок мъж. Именно заради тази причина, в случай че височината ви е много над междинната, ви предлагаме да заложите на елегантно дълго мъжко палто.

Най-хубавото на тези модели е, че могат да бъдат комбинирани с всичко. Добавете сходно палто към, slim-fit или пък заложете на грациозен чино панталон. Комбинирайте го и с пуловер, риза или тениска. Във всяка една обстановка ще изглеждате стилно, елегантно и скромно.

Настъпването на студените месеци ни кара да се замислим за по-топло облекло. В тази конюнктура чудесна работа ще ни свършат висококачествените мъжки палта, които освен ще топлят, а и ще допринесат за отличния ни жанр. Можем да създадем необикновен избор, в случай че заложим на първокласните мъжки палта. При избора на мъжко палто е значимо да вземем поради фигурата на тялото. Например, дългите палта са подобаващи за високите мъже, до момента в който по-късите би трябвало да са наложителна част от дрешника на мъжете с височина, която е по-ниска от междинната. Освен това, те не би трябвало да бъдат прекомерно тесни, с цел да могат да обезпечат нужната изолираност, а и с цел да ви разрешат да облечете обичания си топъл пуловер изпод. Мъжките палта справедливо заемат основно място в дрешника на всеки мъж, без значение дали е традиционалист що се отнася до облеклото, или пък залага на екстравагантността.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР