Джоуи Кинг казва, че да си на сцената с Тейлър Суифт се чувства като в „ледена баня“

...
През юли Тейлър Суифт направи изненада за феновете на нейната
Коментари Харесай

През юли Тейлър Суифт направи изненада за феновете на нейната спирка на турнето “Eras” в Канзас Сити. Тя направи премиера на нов видеоклип към песента „I Can See You“ и покани Джоуи Кинг и Тейлър Лаутнър, които участват във видеото, да излязат на сцената с нея. Докато Кинг, звездата от „The Kissing Booth“ и „Bullet Train“, е свикнал с фенове, тя каза, че това е нещо съвсем различно.

„Това е различно ниво“, каза Кинг пред CNN. „Много ниша е изживяването да излезеш на сцена от над 70 000 души.“

Кинг каза, че е била зад кулисите, когато Суифт й казала, че се опитва да реши дали да я изведе на сцената преди или след видеото.

„Аз си казах: „Изведете ме на сцената?“ Тя каза: „Не ти ли казах?“ Бях като „Не ми каза, че ще се кача на сцената“, засмя се тя. "Боже мой. Започнах да се потя и да полудя и станах наистина нервен. Но беше невероятно просто да имаш това преживяване и да усетиш тази енергия, идваща към теб.

 (отляво) Пресли Кеш, Тейлър Суифт, Джоуи Кинг и Тейлър Лаутнър говорят на сцената на турнето The Eras Tour на 7 юли в Канзас Сити, Мисури. (отляво) Пресли Кеш, Тейлър Суифт, Джоуи Кинг и Тейлър Лаутнър говорят на сцената на турнето The Eras Tour на 7 юли в Канзас Сити, Мисури. Джон Шиърър/TAS23/Гети изображения

Тя сравни гледането на всички тези хора, които ви гледат, като шокиращо като „ледена баня“.

„Най-добрият начин да го опиша беше като, когато вратите се отвориха и аз излязох, усещането е като когато влезеш в ледена баня“, каза тя. „Просто спира дъха ви и наистина ви спира дъхът. Беше наистина спиращо дъха преживяване да видиш всички тези хора, които изпращат цялата тази енергия директно към теб. Беше вълнуващо.“

King е работил със Swift и преди. През 2011 г. тя участва във видеоклипа на певицата към „Mean“. Когато Суифт я покани да работят отново тази година, това беше незабавно „да“.

„Тя ми показа лечението за видеоклипа, който беше написала, и това беше незабавно „да“ за мен. Обичам Тейлър, която не обича, тя е невероятна“, каза Кинг.

Докато обсъждаше всичко, свързано със Суифт, Кинг седеше в стая за почивка в местен приют за животни в Лос Анджелис, където тя е била доброволец като фотограф на домашни любимци като част от Hill’s Pet Nutrition за тяхната кампания Clear The Shelters. Тя и нейният годеник Стивън Пиет наскоро осиновиха заедно куче от приют на име Фейбъл, което се присъедини към по-старото им куче Джеси Джеймс у дома.

Публикация, споделена от Джоуи Кинг (@joeyking)

„Кучетата не са били толкова добри към Fable в миналото. Но сега те са най-добри приятели. Джеси е на десет, единадесет, а Фейбъл е на малко повече от година и тя отново е извадила кученцето в него. Толкова е сладко“, каза Кинг, добавяйки, че денят „Изчистване на приютите“ е помогнал за настаняването на 13 милиона кучета и котки, „което е просто умопомрачително“.

Кинг също планира сватбата си с Пиет, продуцент и режисьор, когото срещна на снимачната площадка, докато снимаше сериала на Hulu от 2019 г. „The Act“. Тя каза, че церемонията ще бъде "интимна", със семейството и приятелите и че е избрала рокля.

„Цялото семейство идва“, каза тя. „Просто съм толкова, толкова развълнуван. Не непременно само за сватбата, но просто за да бъда женен за най-добрата си приятелка. Той е най-нежната душа. Той е най-добрият. Обичам го толкова много."

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР