През юли 2020 година се очакват три мощни вълни на

...
През юли 2020 година се очакват три мощни вълни на
Коментари Харесай

Връхлитат ни магнитни бури през юли

През юли 2020 година се чакат три мощни талази на магнитни стихии. Явлението може да провокира проблеми освен измежду хронично болните, само че и при изцяло здрави хора.
Първата вълна от магнитни стихии ще удари в самото начало на месеца – от 1 до 3 юли, съобщи dariknews.bg. „ По време на магнитни стихии може да се появи мощна болежка в сърцето. Кръвното налягане няма да е устойчиво и могат да настъпят внезапни промени. Също по този начин си коства да се подготвите за промени в настроението и мощно главоболие, чувство за пулс в слепоочията. Понякога пациентите по време на магнитна стихия може да са в положение, което не могат да схванат, само че най-малко жестоко изясняват “, споделя Виктор Сидоренко, представен от zdrave.to. 
Препоръчително е да не пиете алкохол по време на магнитни стихии, а също и да отказвате кафе, което ще даде в допълнение натоварване на сърцето. Не яжте мазни и пикантни храни, с цел да няма обостряния на хронични болести.
Не бива да се изнервяте по време на магнитни стихии или да се занимавате с тежка физическа работа. Ако имате хронични болести, тогава ще е нужна консултация със експерт и съществуването на нужните медикаменти за облекчение на положението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР