През юли 1974 г., тинейджър разхождал кучето си в Провинстаун,

...
През юли 1974 г., тинейджър разхождал кучето си в Провинстаун,
Коментари Харесай

Синът на Стивън Кинг откри в масовка от Челюсти жертва на мистериозно убийство

През юли 1974 година, тинейджър разхождал кучето си в Провинстаун, Масачузетс, внезапно се натъкнал на тялото на непозната, което не е разпознато до ден сегашен, пишат локални медии, представени от Блиц.

Жената на възраст сред 30 и 40 години възраст е била жертва на ликвидиране и през всичките 44 години на следствие, американските правоприлагащи органи към момента не могат да каже коя е тази дама, и кой, за какво и при какви условия я е лишил от живот.

Едно от най-загадъчните закононарушения в историята на Съединени американски щати, получи неотдавна доста чудноват поврат и още веднъж заинтригува обществеността, след му бе обърнато внимание от страна на  Джо Хил - наследник на известния " занаятчия на ужасите " Стивън Кинг. Хил преразгледа известния филм " Челюсти " през 1975 година и видя в една сцена мистериозната убита жена. Непознатата със синя забрадка на главата се появява измежду тълпата в 54-ата минута на кино лентата.

Джо Хил направил следствие и разкрил, че описаната сцена е снимана през лятото на 1974 година покрай Провинстаун! Сценаристът допуска, че дамата е била поканена да взе участие в масовката и известно време след фотосите е била убита. Малко евентуално е гибелта й да има нещо общо с кино лентата на Стивън Спилбърг, само че е любопитно, че малко преди да бъде осъществено закононарушението лицето на американката е било увековечен в паметния филм на ужасите.

Възможно е тази непредвидена находка да даде на полицията нова тенденция за идентифициране на самоличността на жертвата, както и даже откриването на килъра. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР