През януарския трансферен прозорец Матийо Фламини премина в Хетафе, който

...
През януарския трансферен прозорец Матийо Фламини премина в Хетафе, който
Коментари Харесай

Футболистът, който може да си позволи да купи топ отборите в света

През януарския трансферен прозорец Матийо Фламини мина в Хетафе, който е шестият тим в неговата кариера.

Това, което е най-изненадващо за Фламини е, че той сигурно е най-богатият футболист в света. По време на своята 14-годишна кариера той в никакъв случай не е криел, че има бизнес проекти, които са доста по-сериозни, където съумя да реализира още по-голям триумф спрямо този на футболния терен.

През 2008 година Фламини основава компанията за биотехнологии „ GFBiochemichals “, която създава фруктова киселина, химикал, който може да размени петрола и е посочен като един от 12 основни материала за развиването на по-екологичен и по-зелен свят.

Фламини държа в загадка тази своя компания до 2015 година, когато разкри: „ Кариерата на футболиста е цялостна с възходи и падения. Това ми оказа помощ да изясня мислите си и да виждам напред в бъдещето за нещо друго. Това бе интелектуално предизвикателство “.

Компанията му е оценена на 30 милиарда евро от консултантската компания KPMG.

Това демонстрира, че Фламини може да купи най-хубавите тимове в света на куп. Манчестър Юнайтед е оценен на 3,1 милиарда евро, Реал Мадрид на 2,976 милиарда, Барселона на 2,765 милиарда, а Байерн на 2,445 милиарда евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР