През януари следващата година, по време на предстоящия аукцион BHauction,

...
През януари следващата година, по време на предстоящия аукцион BHauction,
Коментари Харесай

Продава се рядък Skyline GT-R на 10 км

През януари идната година, по време на идния аукцион BHauction, на търг ще бъде пуснат необичаен Nissan Skyline. Точната му трансформация е Skyline GT-R V-Spec II Nür, а годината му на произвеждане е 2002-а.



Интересното е, че автомобилът се намира в извънредно положително техническо положение и е с пробег от едвам 10 километра. Автомобилът е още със заводските опаковки на креслата, а модификацията Nur е създадена в тираж от 1 000 бройки.



От общоприетите коли тя се отличава по по-ниското и по-твърдо окачване, както и по пренастроената 4х4 система. Налични са спомагателни аеродинамични детайли и карбонов челен похлупак. Уредите на арматурното табло също са разнообразни.



Там е инсталиран хронометър, като има и опция за проявление на параметрите на страничното и надлъжно ускоряване. Култовият Nissan разполага с 2.6-литров шестцилиндров турбодвигател, който е с мощ 280 конски сили.



Пиковият миг се предава на четирите колела чрез шестстепенна механична скоростна кутия. Автомобилът кадърен без проблем да доближава скорост от 300 км/ч. Все още от BHauction не са показали първичната цена, от която ще стартира наддаването.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР