През януари повечето криптовалути показаха слаби резултати, но пейзажът изглежда

...
През януари повечето криптовалути показаха слаби резултати, но пейзажът изглежда
Коментари Харесай

AI прогноза за цената на Shiba Inu до края на февруари

През януари множеството криптовалути демонстрираха слаби резултати, само че пейзажът наподобява се трансформира, защото Биткойн (BTC) се пробва да си върне предходните позиции, откакто падна под границата от $40,000.

Едновременно с това алткойните, като в центъра на вниманието е Shiba Inu ( SHIB ), демонстрираха обещаващи сигнали на TD секвенцията и 200 и 50-дневните пълзящи междинни.

В светлината на актуалната пазарна динамичност бе потърсена помощ от CoinCodex, употребявайки техните AI логаритми, основани, с цел да проучва предстоящата ценова траектория на SHIB до края на този месец.

Тези усъвършенствани логаритми систематично правят оценка изменящите се пазарни условия, като подробно изследват съответните индикатори, с цел да предвиждат вероятността криптовалутата да означи растеж на цената си до края на февруари.

Според логаритмите плануваната цена на SHIB е на път да се повиши до $0.000009785 в границите на един месец считано от 1 февруари, което значи растеж от съвсем 9% по отношение на настоящото ѝ равнище от $0.000008983.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР