През януари миналата година, месец след годежа ѝ с принц

...
През януари миналата година, месец след годежа ѝ с принц
Коментари Харесай

Меган поддържала таен профил в Instagram

През януари предходната година, месец след годежа ѝ с принц Хари, Меган Маркъл спря сметките си в обществените мрежи. Като сегашен член на английското кралско семейство тя не може повече да ги употребява. Въпреки това, по информация на Daily Mail, херцогинята на Съсекс е имала скришен профил в Instagram, с който да следва своите другари.

Няколко месеца поред Меган е успявала да употребява акаунта без да я разконспирират, само че по Коледа получила голям брой мнения от тролове и решила да го закрие.

Според медиите на Острова, Маркъл се усеща изолирана и самотна. Тъй като е в шестия месец от бременността и не трябва да се ядосва със заядливите мнения в обществените мрежи, тя е предпочела да приключи да употребява платформата.

Според източник, непосредствен до английския кралски двор, Меган не обичала да се движи непрекъснато с защита, само че след отрицателните мнения по неин адрес не се и осмелявала да го направи, тъй като няма да се усеща в сигурност.

По-голяма част от членовете на фамилията на кралица Елизабет Втора нямат лични профили в обществените мрежи. Изключение вършат принцесите Беатрис и Южени, само че те нямат право да показват персонално мнение по разнообразни въпроси, изключително политически, каквато е тематиката за брекзит, да вземем за пример.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР