През януари Адел получи много критики, след като отмени концерта

...
През януари Адел получи много критики, след като отмени концерта
Коментари Харесай

Адел превзе шоуто на музикалните награди БРИТ

През януари Адел получи доста рецензии, откакто анулира концерта си в Лас Вегас единствено 24 часа преди началото му. Във вторник обаче отново се трансформира в любимката на публиката и бе огромната звезда на премиите БРИТ. 

Още от началото бе ясно, че тя ще е главното настоящо лице на церемонията - освен завоюва първото отличие, само че и бе в основата на един от най-паметните моменти от вечерта. Облечена в златиста рокля и седнала на пиано на сцената, тя извърши " I Drink Wine " онлайн. Разочарованието на почитателите ѝ бе забравено. 



В първото издание на премиите, което не разделя категориите на сексуален принцип, тя триумфира в категориите " актьор на годината ", " албум на годината " и " английска ария на годината ". 

Посвети оценката си за албума " 30 " на сина си Анджело и някогашния си брачен партньор Саймън Конеки:

" Беше наше общо странствуване, освен мое, и съм горда, че не се отхвърлих от това да издам персонален албум - хората, които го вършат, към този момент не са доста. Синът ми беше толкоз благ и толерантен с мен през годините. "

Само шест седмици бяха нужни на " 30 ", с цел да се трансформира в най-продавания албум за 2021. Първата от тези шест седмици бе най-успешната от 2017 насам, когато излезе " Divide " на Ед Шийрън.

Адел бе доста близо и до това да изравни Роби Уилямс като най-награждаван актьор в историята, само че Дуа Липа я изпревари в категорията " най-хубав поп/R&B реализатор ". 

След като за пръв път категориите на са разграничени на женски и мъжки, дамите завоюваха 10 от 15-те оценки. След като бе определена за най-хубав актьор, Адел заяви;

" Разбирам за какво трансформираха името на тази премия, само че в действителност обичам обстоятелството, че съм жена - обичам да съм женски актьор. "

За най-хубава група бе определена Wolf Alice, а за най-хубав нов актьор - рапърът Little Simz. И двете оценки бяха дебютни за спечелилите. В категорията за интернационалните реализатори, Били Айлиш продължи да господства, откакто прибра премиите през 2020 и 2021:

" Късметлийка съм, че завоювах още веднъж, не усещам, че заслужавах, " сподели тя във видео известие. 

Всички наградени:

Британска група: Wolf Alice

Песен на годината: Адел - Easy on Me

Нов актьор: Little Simz

Албум на годината: Адел - 30

Рок/алтърнатив реализатор: Сам Фендер

Хип-хоп/рап реализатор: Dave

Dance реализатор: Беки Хил

Поп/R&B реализатор: Дуа Липа

Международен актьор: Били Айлиш

Международна група: Silk Sonic



Международна ария: Оливия Родриго - Good 4 U

Изгряваща звезда: Холи Хъмбърстоун

Продуцент: Inflo

Най-добър създател на песни: Ед Шийрън

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР