През януари 2019 година по време на Токийския автосалон ще

...
През януари 2019 година по време на Токийския автосалон ще
Коментари Харесай

Honda готви премиера на кросоувър Civic и дамски Jazz Elegant

През януари 2019 година по време на Токийския автосалон ще се състои премиерата на концепта Honda Civic Versatilist с повишен пътен луфт и предпазена долна част на каросерията.

Honda разгласява дизайн-скици на пробната всъдеходна версия на хечбека Civic, получила наименование то Versatilist. Публичната премиера на новия концептуален кросоувър ще се състои в средата на януари по време авто шоуто в Токио.

Съдейки по изображението автомобила ще се отличава от общоприетия модел с увеличено разстояние до пътното платно, пластмасови защитни панели за долната част на купето, нови колела, а по този начин също и необикновени перки на предните порти.

Експертите считат, че сходен автомобил би могъл са да се конкурира да вземем за пример с Ford Focus Active.

За в този момент няма данни за техническите характерности на задвижващия елемент на новия модел.

Стандартният вид на Civic за европейския пазар с предлага с бензинов трицилиндров турбо мотор с размер 1.0 литър и мощ от 127 конски сили, а по този начин също и 1,5 литров четирицилиндорв мотор с мощ 180 конски сили. Трансмисията е шестстепенна механична или вариатор

На автосалона в Токио Honda ще покаже също по този начин концептуалния автомобил Neo Classic Concept, издигнат въз основата на модела S660.

Освен това на авто шоуто ще дебютира и прототипът Honda Jazz Elegant Colour Collection, предназначен да даде визия за бъдещия стилен мини ван, особено предопределен за дами.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР