През януари 2018 г. траш титаните Slayer съкрушиха метъл феновете

...
През януари 2018 г. траш титаните Slayer съкрушиха метъл феновете
Коментари Харесай

Последен концерт на Slayer в България

През януари 2018 година траш титаните Slayer съкрушиха метъл почитателите по целия свят откакто оповестиха, че ще се отдръпват от сцената след огромно прощално международно турне.

След 37 години и 12 студийни издания, голям брой златни албуми и безчет концерти, Slayer е одобрено име в музикалната промишленост, част от „ Голямата четворка “ / „ The Big Four “ наред с Metallica, Megadeth и Anthrax. Една от групите, помогнали за дефинирането на траш метъла като род. Дори измежду жестоката конкуренция в тази категория, носителите на премия „ Грами “ - Slayer към момента блестящо се отличава и остава една от най-влиятелните банди в историята на хеви метъла. С неподражаемите вокали на Tom Araya, с бойните барабани на Paul Bostaph, с режещите рифове на Kerry King и Gary Holt и с безкомпромисните си лирики, Slayer продължава да зарежда почитателите си с бунтарска гняв, която не може да бъде надмината от никоя друга тайфа на света.

Последният концерт на Slayer в България на 11 юли 2019 година ще е историческо по рода си събитие, което наложително би трябвало да бъде посетено от всеки метъл почитател. Следващ път няма да има. На него са поканени всички родни метъл почитатели, както и тези от Сърбия и Македония, където “Final World Tour” няма да мине. Легендарните музиканти и големият им екип идват за запаметяващ се концерт с внушителна продукция, с впечатляващ театрален фон, светлинно шоу и съпътстващи екстри, като дават обещание тон, който да не покаже благосклонност и към най-взискателните и грамотни по тематиката специалисти, каквито са немалка част от метъл почитателите.

След като титаните оповестиха, че се отдръпват от сцената с прощално международно турне, беше редно то в действителност да включва допустимо най-вече точки на земното кълбо. Само преди броени дни Slayer, с поддръжката на съидейниците от Lamb Of God, Anthrax и Obituary, претопиха остатъка от изцяло разпродадени концерти от едномесечната европейска обиколка, планувана като крайна. Турнето на Slayer обаче беше удължено и периметърът на деяние уголемен, като в графика на бандата за 2019 година към този момент има освен концерти в Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Япония, само че и още дати на Стария континент. Там е и датата за шоуто в София.

Slayer без подозрение е най-голямото име в траш метъла в международен мащаб, основали безконечни траш класики като “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South Of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “War Ensemble”, както и доста други.

Билети: “Ранно Пиле” на цени от 70/75 лева (без включена такса за издаване) може да намерите единствено и само в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/ до края на месец декември.

Онлайн Билети на цени от 75/80 лева (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и единствено от: http://bit.ly/SlayerBulgaria

В продажба са пуснати и стеснен брой “Приоритетни” билети, които ще дават право на почитателите да влезнат 30 минути преди офицалното отваряне на вратите и да заемат първи местата директно пред сцената, като за задачата ще бъде основан особено обособен вход.

Последният концерт на Slayer в България ще се организира на комфортна и просторна локация в парка на Летище София. Входът за събитието ще бъде построен в непосредствена непосредственост до изхода/входа на метростанцията, спирката на рейсове с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички почитатели ще отворят тъкмо в 19.00ч. на 11 юли 2019.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР