През януари 2018 г. траш титаните Slayer съкрушиха метъл феновете

...
През януари 2018 г. траш титаните Slayer съкрушиха метъл феновете
Коментари Харесай

Последен концерт на Slayer в България

През януари 2018 година траш титаните Slayer съкрушиха метъл почитателите по целия свят откакто оповестиха, че ще се отдръпват от сцената след огромно прощално международно турне. Днес, след 37 години и 12 студийни издания, голям брой златни албуми и безчет концерти, Slayer е одобрено име в музикалната промишленост, част от „ Голямата четворка “ / „ The Big Four “ наред с Metallica, Megadeth и Anthrax. Една от групите, помогнали за дефинирането на траш метъла като род. Дори измежду жестоката конкуренция в тази категория, носителите на премия „ Грами “ - Slayer към момента блестящо се отличава и остава една от най-влиятелните банди в историята на хеви метъла. С неподражаемите вокали на Tom Araya, с бойните барабани на Paul Bostaph, с режещите рифове на Kerry King и Gary Holt и с безкомпромисните си лирики, Slayer продължава да зарежда почитателите си с бунтарска гняв, която не може да бъде надмината от никоя друга тайфа на света.
Последният концерт на Slayer в България на 11 юли 2019 година ще е историческо по рода си събитие, което наложително би трябвало да бъде посетено от всеки метъл почитател. Следващ път няма да има. На него са поканени всички родни метъл почитатели, както и тези от Сърбия и Македония, където “Final World Tour” няма да мине. Легендарните музиканти и големият им екип идват за запаметяващ се концерт с внушителна продукция, с впечатляващ театрален фон, светлинно шоу и съпътстващи екстри, като дават обещание тон, който да не покаже благосклонност и към най-взискателните и грамотни по тематиката специалисти, каквито са немалка част от метъл почитателите.
След като титаните оповестиха, че се отдръпват от сцената с прощално международно турне, беше редно то в действителност да включва допустимо най-вече точки на земното кълбо. Само преди броени дни Slayer, с поддръжката на съидейниците от Lamb Of God, Anthrax и Obituary, претопиха остатъка от изцяло разпродадени концерти от едномесечната европейска обиколка, планувана като крайна. Турнето на Slayer обаче беше удължено и периметърът на деяние уголемен, като в графика на бандата за 2019 година към този момент има освен концерти в Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Япония, само че и още дати на Стария континент. Там е и датата за шоуто в София.
Slayer е без подозрение е най-голямото име в траш метъла в международен мащаб, основали безконечни траш класики като “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South Of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “War Ensemble”, както и доста други.
Билети: “Ранно Пиле” на цени от 70/75 лева (без включена такса за издаване) може да намерите единствено и само в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/ до края на месец декември.
Онлайн Билети на цени от 75/80 лева (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и единствено от: http://bit.ly/SlayerBulgaria


В продажба са пуснати и стеснен брой “Приоритетни” билети, които ще дават право на почитателите да влезнат 30 минути преди офицалното отваряне на вратите и да заемат първи местата директно пред сцената, като за задачата ще бъде основан особено обособен вход.
Последният концерт на Slayer в България ще се организира на комфортна и просторна локация в парка на Летище София. Входът за събитието ще бъде построен в непосредствена непосредственост до изхода/входа на метростанцията, спирката на рейсове с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички почитатели ще отворят тъкмо в 19.00ч. на 11 юли 2019.
Следете събитието във facebook: https://www.facebook.com/events/289859944998166/
И не забравяйте: SLAAAAAAAYEEEEEER!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР