През януари 2016 година Мария Шарапова бе уличена в употреба

...
През януари 2016 година Мария Шарапова бе уличена в употреба
Коментари Харесай

Мария Шарапова: Просто исках повече уважение

През януари 2016 година Мария Шарапова бе уличена в приложимост на допинг. Сега тя си спомни за този извънредно сложен интервал в нейната кариера.

33-годишната рускиня несъмнено е една от най-хубавите тенисистки за всички времена. Тя съумя да завоюва 5 трофея от „ Големия шлем “, а още през 2005 година към този момент бе и международна номер 1.

Кариерата на Мария обаче мина и през доста тъмни интервали, изключително откакто бе уличена в използването на неразрешеното вещество мелдониум. Сега рускинята показа няколко думи за този мъчителен интервал в нейния живот и изрази голямото си отчаяние от отношението на хората.

„ Всички ме смятаха за отговорна, без въобще да знаят каква е истината. Продължавам да настоявам, че съм почтена и това несъмнено бе един от най-ужасните моменти в живота ми. Никой не ме почиташе, имах възприятието, че целият свят е против мен. Аз обаче постоянно не отстъпвам истината, каквато и да е тя ", стартира тя.

"Изтрих си всички профили в обществените мрежи, не желаех да чета обидни мнения за себе си и да виждам какъв брой несправедливи са хората и незабавно те съдят за всичко. Това ми аргументи огромен стрес и се усещах зле. Чух толкоз обидни квалификации, толкоз неприятни думи, от които и през днешния ден ме боли. Просто настоявах за повече почитание, само че за жалост доста постоянно хората съдят преждевременно без да знаят нищо “, сподели Шарапова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР