През всичките си 52 години Дженифър Лопес е преживяла страхотни

...
През всичките си 52 години Дженифър Лопес е преживяла страхотни
Коментари Харесай

Мъжете, с които Дженифър Лопес е имала връзка

През всичките си 52 години Дженифър Лопес е претърпяла страхотни любовни истории. Певицата, актриса, бизнесдама и продуцент се трансформира в воин на сватби, несполучливи годежи и клюки, които в никакъв случай не бяха доказани с мъже, които я придружаваха в разнообразни интервали от живота ѝ.

Първата огромна обич на Джей Ло е Дейвид Круз , с който тя стартира да се среща, когато е едвам на 15 години. Те се срещат в гимназията и той я съпровожда на ранните ѝ работни места, преди тя да стане звездата, която е през днешния ден. Те са дружно съвсем 10 години и поставят завършек на връзката си тъкмо преди Дженифър да изиграе една от най-емблематичните си функции във кино лентата " Селена ". Казват, че постоянно са били в положителни връзки и са поддържали връзка, макар че за жалост Дейвид умря през март 2020 година Той беше на 51 години и умря от сърдечно заболяване.

View this post on Instagram

Лопес работи с Уесли Снайпс на снимачната площадка на кино лентата " Money Train " и се твърди, че артистът се е влюбил в нея от момента, в който я е срещнал. Въпреки опитите му, Дженифър го вижда единствено като добър другар и отхвърля всичките му оферти да излизат дружно. Никога не беше доказано дали имат нещо друго, въпреки че певицата един път приказва за това и увери, че " постоянно се е опитвал да флиртува " с нея. " Трябваше да му кажа, че не се интересувам от него по този метод ", описа тя преди години.

View this post on Instagram

Оджани Ноа е първият брачен партньор на Дженифър Лопес. Те се срещат в ресторанта, където той работи в Маями и стартират да излизат през 1996 година, когато той е на 21 години, а тя на 26. " Страхувах се да се влюбя, само че ме увлече надалеч. Когато тя ми сподели, че е актриса, това беше като сбъдната фантазия. Чудех се за какво ме е избрала, само че мисля, че беше извоювана от сериозността ми, отношението ми към работата ", сподели преди време кубинецът. Сватбата им се състоя в края на 1997 година и на нея участваха към 300 посетители. Нещата обаче се усложняват доста и година по-късно те се разделят.

View this post on Instagram

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР