През вече далечната 1992-ра година Български спортен тотализатор за първи

...
През вече далечната 1992-ра година Български спортен тотализатор за първи
Коментари Харесай

Спорт тото – печалби с традиции

През към този момент далечната 1992-ра година Български състезателен тотализатор за първи път пуска моментната лотарийна игра " Шанс за всички ". Интересът към този нов метод за облаги е извънредно огромен и на идната година започва втора игра, която още веднъж се споделя " Шанс за всички ", само че със зодиакални знаци. Тя също печели необятен интерес от страна на искащите да пробват шанса си за облаги на мига. Месеци по-късно на пазара се появява " Супер късмет ".

Днес, години по-късно дейните моментни лотарийни игри към този момент са цели 35 на брой. Печалбите в тях са извънредно разнородни и доближават до 1 000 000 лв.. Честотата на печеливши талони е много висока, и в някои от игрите има опция облагата да се усили няколко пъти, което прави първичният шанс още по-голям.

Всеки ваучър от моментни лотарийни игри носи и спомагателни облаги на преносители на карта преданост. Кампанията " 63 години Тото Мания ", която е годна до 12.07 ще зарадва 63-ма от най-активно събиращите точки. Наградите не стопират до тук. Любопитното е, че има построен механизъм за регистрация на непечеливши талони, които посредством ежеседмичен чоп също носят облаги в играта " Печалби -плюс - изключителни облаги ". Всеки, който желае да записва ваучър, може да го направи непосредствено на уеб страницата toto.bg.

Над 7 милиона лв. е сборната сума на джакпотите в единствено 3 числови игри на Спорт тото

Джакпотите могат да изкушат и най-капризния шанс, да възпламенят искрата на вярата в сърцето и на най-големият черноглед. Само се замислете и ще разберете за какво - в играта " Тото 2 - 6 от 49 " предстоящият
джакпот е сумата от 3 700 000 лв., в играта " Тото 2 - Зодиак " облагите доближават 3 000 000 лева, а шест печеливши цифри от играта " Тото 2 - 6 от 42 " ще ви донесат джакпот до 560 000 лв..

И още малко окуражителна статистика. В предишния тираж бяха раздадени 48 974 броя облаги от числовите игри. По този метод, най-дълго продължаващата игра с парични
залози в България - Спорт тото, за следващ път потвърди, че вероятността за триумф при нея е нещо напълно действително. Тегленето на печелившите комбинации за 46-тия тираж ще се организира на 7-ми юни от 18:30 в ефира на Българска национална телевизия.

За облекчение на всички, които постоянно тестват възможностите си в числовите игри, Спорт тото приема и онлайн
залози, на уеб страницата toto.bg. Регистрацията е извънредно лесна, а най-голямото улеснение е, че никой не рискува да загуби или повреди своите обичайни хартиени квитанции. Освен това, при облага от игрите Втори тото късмет на " 6 от 49 " и " 5 от 35 " късметлиите получават имейл, който ги осведомява каква сума са спечелили.

Бонус-печалбите се теглят всяка неделя в предаването Спорт тото от 18:30 часа по Българска национална телевизия.

Всички игри на Спорт Тото се популяризират посредством тото-пунктовете и в комерсиалната мрежа на сътрудниците на Български състезателен тотализатор, обозначени със стикер " Спорт тото ".
 Над 7 500 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт тото за тиража в неделя
Над 7 500 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт тото за тиража в неделя

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР