През вчерашния ден планирани действия са извършени на териториите на

...
През вчерашния ден планирани действия са извършени на териториите на
Коментари Харесай

Последно За Мащабната Акция В Цяла България! Над 100 Души Са Арестувани!

През вчерашния ден планувани дейности са осъществени на териториите на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в София и Перник. В хода на интервенцията служители на реда и жандармеристи са ревизирали общо 1715 души и 1060 автомобила. Задържани са 77 души, издирените са шестима. За установени административни нарушавания са формирани 309 акта. Проверки са осъществени в 22 пункта за черни и цветни метали, 27 заложни къщи и 22 автоморги, автосервизи и депа.

На територията на РУ- Ботевград са тествани 470 лица и 215 МПС. Съставени са 38 акта за открити административни нарушавания. Задържани са 18 души. Установени и арестувани са и двама, оповестени за общодържавно търсене, които са предадени на основателя на издирването.

Множество нарушавания са установени по време на интервенцията в два пункта за изкупуване и предпазване на боклуци от черни и цветни метали в Самоков и село Райово. При инспекциите, осъществени взаимно със чиновници на икономическа полиция в ОДМВР- София и Регионална инспекция за опазване на околната среда, е открито, че площадките не дават отговор на условията и са позволени нарушавания при воденето на документите, за което са формирани констативни протоколи.

В различен инспектиран обект в Самоков - за преправка и предпазване на дървесина, е открито противоречие в електронния дневник във връзка с наличната дървесина. Съставен е констативен протокол.

В рамките на спецоперацията на територията на РУ- Самоков са тествани общо 512 лица и 395 МПС; формирани са 61 акта за открити административни нарушения; арестувани са 14 души.

На територията на РУ- Костенец, при осъществените взаимни инспекции от чиновници на ОДМВР- София, РУ- Костенец, Зонално жандармерийско управление- София, Регионална дирекция по горите и общинската администрация, на осем адреса в село Костенец е открито предпазване на общо 30 кубика дърва за огрев без контролна горска марка и документи за легален генезис. Съставени са девет акта по Закона за горите и нелегално добитата дървесина е конфискувана по надлежния ред.

От чиновници на РУ- Правец, при инспекция в къща в село Видраре, са открити и конфискувани общо 14.5 литра алкохол, разпределен в 29 половинлитрови пластмасови бутилки, без български акцизен бандерол. Материалите по случая са готови за изпращане в Митница- Столична за осъществяване на административно- наказателна отговорност.

В рамките на извършената на територията на Пернишка област интервенция смесените екипи са направили инспекции и в седем автоморги, за установени нарушавания са издадени четири констативни протокола с наставления към притежателите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР