През уикендите и в свободното си време обичам носталгията на

...
През уикендите и в свободното си време обичам носталгията на
Коментари Харесай

Как да уловим вдъхновението навсякъде и по всяко време

През уикендите и в свободното си време обичам носталгията на бавното снимане на лента, непредвидените резултати и тръпката да видя тези моменти, които съм снимала преди месеци и съм не запомнила. През седмицата обаче времето тече с естествената си скорост, дилемите в никакъв случай не свършват, нито пък вдъхновението. Затова нуждая се от устройство, на което мога да се доверя, когато съм постоянно в придвижване.

И това е новият на motorola , който с мощната си 5000mAh батерия може да издържи цели 2 дни без зареждане, а това са 83 часа музика, 16 часа видео или 13 часа разглеждане на обичаните ми уеб сайтове. Иновативната TurboPower технология пък ми разрешава да го зареждам за часове напред безусловно " за едно еспресо време ". 



Който се е докоснал до магията на лентовата снимка не стопира да търси безупречно качество на фотосите си, само че несъмнено, малко от нас се придвижват с цялата си техника из града. По-скоро търсим безкомпромисно качество в камерите на смарт телефоните, които постоянно са в джоба ни.

И в това отношение moto g9 play не ни разочарова. Със неговата 48 MP Macro Vision съществена камера и Quad Pixel технология, датчик за дълбочина и с Night Vision функционалността и широкоъгълна бленда от f/1.7 получаваме четирикратно увеличена светлочувствителност, тъй че да заснемем всеки значим миг, без значение от осветлението.



Широкият 6.5 “ Max Vision HD+ екран със съответствие на екрана 20:9 ни разрешава да обработим и споделим фотосите си, където и да се намираме, да отстраняваме скуката в градския превоз, гледайки идващия епизод на обичания си сериал и да организираме срещите си в Zoom от всяка точка на града. А супермощният Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform процесор е основан за ежедневен мултитаскинг, без усложнение и закъснение. И постоянно можем да прекосяваме сред многочислени отворени приложения, без да губим време, с помощта на паметта от 4 GB.



И тъй като всички знаем, че една фотография в никакъв случай не е задоволителна, moto g9 play е със 64 GB вградена памет, която да побере всички ни селфита, клипчета на домашните ни любимци и приложенията, с които вършим тези фотоси още по-впечатляващи. А постоянно можете и да добавите още 512 GB, като употребявате слота за microSD карта.



 

Публикацията е готова със съдействието на motorola 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР