През уикенда зрителите на MAX Sport 1 ще могат да

...
През уикенда зрителите на MAX Sport 1 ще могат да
Коментари Харесай

Битката за титлата в ATP Finals пряко по MAX Sport 1

През уикенда феновете на MAX Sport 1 ще могат да проследят онлайн решаващите конфликти от ATP Finals в Лондон – шампионатът, който събира на едно място първите осем в ранглистата на ATP.

Трима от полуфиналистите в британската столица към този момент са ясни – това са Доминик Тийм и Роджър Федерер от група „ Бьорн Борг ” и Стефанос Циципас от група „ Андре Агаси ”. Последното място в четворката пък може да бъде заето от всеки един всред Рафаел Надал, Данийл Медведев и Саша Зверев.

От конкуренцията в O2 Арена в Лондон към този момент отпаднаха Новак Джокович и Матео Беретини. Сърбинът, който загуби мачовете си с Доминик Тийм и Роджър Федерер, изпусна и теоретичния късмет да приключи 2019 година като №1 в света.

Полуфиналните мачове на ATP Finals са в събота от 16:00 и 22:00 часа, а огромната борба за купата е в неделя от 20:00 часа, като всички дуели ще се излъчват директно по MAX Sport 1.

През миналия сезон трофеят сграбчи германецът Саша Зверев, който победи с 2:0 сета Новак Джокович. 2017-а пък беше годината на българската звезда Григор Димитров, който реализира най-големия си триумф точно в O2 Арена, откакто сграбчи купата с триумф над Давид Гофен. Със спечелването на трофея тогава Григор Димитров си подсигурява и довеждане докрай на годината под №3 в света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР