През уикенда в хотелски комплекс “Чайка във Враца бяха избрани

...
През уикенда в хотелски комплекс “Чайка във Враца бяха избрани
Коментари Харесай

Вижте новите Мис и Мистър Враца

През уикенда в хотелски комплекс “Чайка ” във Враца бяха определени най-красиви модели за годината, заяви уредникът на събитието Иво Йосифов.

Конкурсът “Мис и мистър Враца 2022 ” е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2022 ” и най-престижния конкурс за хубост “Мис България ”, който следва да се организира през месец ноември.

В стилната конкуренция се включиха 12 девойки и момчета от Враца и региона, които дефилираха пред гостите в три кръга: ежедневни визии, плажно облекло и публични тоалети, написа bulnews.bg.

Новите “Мис и Мистър Враца ” са 21-годишната Калина Андрианова и 18-годишният Мартин Тодоров. И двамата демонстрираха съвършени ограничения и театрално държание.
`Вижте

Калина е модел на организацията на Северозапада от 4 години и има голям брой участия в районни и национални състезания и фешън събития. Танцува латино танци и съвременен балет. Завършила е приблизително си обучение със компетентност - хореография.

Мартин учи в Профилираната природо-математическа гимназия " Академик Иван Ценов ". Професионалният плувец е от най-новите лица на XMG и от няколко години е разпален по фитнеса.

Втори се класираха 19-годишната Еви Савова и 22-годишният Александър Александров. Третото място заеха Борислава Иванова на 18 и Георги Нешев на 25 години.

Победителите бяха наградени от топ моделите на “X Model Group “ Нелина Николова - „ Мис Северозападна България 2021 ” и Наталия Георгиева – “Мис Монтана 2021 ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР