През уикенда спортните канали на А1 ще излъчат поредните дербита

...
През уикенда спортните канали на А1 ще излъчат поредните дербита
Коментари Харесай

Финалите в Диамантената лига с Мирела Демирева и Ивет Лалова пряко по MAX Sport 2

През уикенда спортните канали на А1 ще излъчат следващите дербита от Серия А Двата финални шампионата от лекоатлетическата Диамантена лига с присъединяване на българските звезди Мирела Демирева, Габриела Петрова и Ивет Лалова ще бъдат излъчени непосредствено по MAX Sport 2 през днешния ден и на следващия ден.

В четвъртък от 19:30 часа е началото на заключителната конкуренция на Лигата, като хазаин на
борбите ще е стадионът в Цюрих, а измежду дисциплините, които ще дефинират своите първенци, са
скокът на височина и тройният скок при дамите. В първата от тях присъединяване ще вземе и олимпийската сребърна медалистка от Рио де Жанейро Мирела Демирева, която прави доста мощен сезон. Спортист №1 на България за 2016 година записа една победа в Диамантената лига - на конкуренцията в Рабат, където нанесе и първо проваляне за последните 2 години на суперзвездата в дисциплината Мария Ласицкене. През сезона българката на няколко пъти остана на втора позиция зад рускинята, само че и за първи път в кариерата си преодоля границата от 200 см.

Освен Демирева, в четвъртък вечер в Цюрих ще забележим и присъединяване на завръщащата се към положителната си форма Габриела Петрова, която ще вземе присъединяване във финалното съревнование в тройния скок.

На идващия ден - в петък от 21:00 часа, MAX Sport 2 ще излъчи директно и вторият заключителен шампионат - този в Брюксел. Там присъединяване ще запише примата на българския спринт - Ивет Лалова, която ще започва на 200 метра. Въпреки че Ивет има единствено две участия в дисциплината през сезона в Диамантената лига, тя записа отлични класирания. Българката победи в дисциплината в Стокхолм на 10 юни, а в Рим на 31 юни беше втора.
Уикенд акцент в спортните канали на А1 още веднъж ще са дербитата от следващия кръг на италианската Серия “А”. Програмата стартира в петък с мегасблъсъка Милан - Рома, който ще можете да наблюдавате директно по MAX Sport 2 от 21:30 часа.

В събота MAX Sport 2 ще излъчи непосредствено още два дуела. Отборите на Болоня и Интер ще преследват първата си победа от началото на сезона, а дуелът на стадион “Ренато Дал’Ара” е идеална опция за някой от тях да запише три точки. Мачът можете да наблюдавате в събота от 19:00 часа. По-късно в съботната вечер, от 21:30 часа, почитателите ще могат да проследят гостуването на първенеца Ювентус на новака в Серия “А” Парма.
В неделя пък програмата е още по-богата, като предлага цели три равностойни мача. От 19:00 часа Фиорентина посреща Удинезе по MAX Sport 2, а от 21:30 часа има два дуела: Сампдория - Наполи директно по MAX Sport 2 и Лацио - Фрозиноне по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР