През уикенда се появиха няколко снимки на BMW Z4 2019:

...
През уикенда се появиха няколко снимки на BMW Z4 2019:
Коментари Харесай

Новото BMW Z4 изглежда страхотно

През уикенда се появиха няколко фотоси на BMW Z4 2019: умерено може да заявим, че наподобява ужасно. Най-важното е, че баварците най-сетне започнаха по този начин нужният ход да трансформират интериора, защото тук изоставаха доста от главните си съперници. Но към този момент умерено може да кажем, че нещата си идват на мястото.

Макар автомобил да не се вижда на фотосите, несъмнено той следва доста компактно формите от концепцията, която бе показана на миналогодишния Конкурс за грациозност в Пебъл Бийч. На фотосите виждаме модификацията М40i, която, въпреки предницата към момента да е мистерия, наподобява извънредно атрактивно. Изтеглените в краищата колела, дългата предна част и късата задна част вършат пропорциите на модела извънредно атрактивни. За това спомагат и двата „ ореола” над седалките, прозиращите зад атрактивните джанти спортни спирачни системи, мощно издължените стопове и дребният спойлер на капака на багажника.

Но за мен най-съществен си остава интериорът, където дизайнерите най-сетне са създали по този начин нужният дръзновен скок. Приборното табло е напълно цифрово, наподобяващо на това в Серия 6 Купе. В дясно на него е инсталиран централен екран, под който има два продълговата вентилационни отвора.

Воланът е 3-спицов, а физическите бутони са сведени до най-малко. Скоростният лост е нов, а до него е ревизираният контролер на системата iDrive.

Новото BMW Z4, което се създава на една платформа с Toyota Supra, ще се предлага с няколко мотора, само че за момента е несъмнено, че M40i ще разчита на нов 6-цилиндров елемент, която е „ извънредно мощен”. Очакванията са, че става въпрос за редови „ шестак” с две турбини, който ще генерира 385 к.с. Към тях Z4 ще предложи на най-запалените си почитатели и блокируем заден диференциал, както и електронно следени амортисьори, с цел да се търси същинското наслаждение от шофирането.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР