През уикенда принц Хари и Мегън Маркъл направиха своята първа

...
През уикенда принц Хари и Мегън Маркъл направиха своята първа
Коментари Харесай

Най-сетне се случи - Мегън Маркъл и принц Хари хванати за ръка на официална среща

През уикенда принц Хари и Мегън Маркъл направиха своята първа обществена поява дружно, само че заради особеностите на публичния ангажимент на принца и етикета, двамата седяха на напълно разнообразни места и нямаха никакви допирни точки.

Но ето, че най-накрая пристигна моментът, в който двамата се появиха на публично обществено събитие и се държаха като двама влюбени - погледи, усмивки и даже държане за ръце!

Вижте фотоси на двамата влюбени в галерията ни ТУК >>>

Двамата посетиха шампионат по тенис за хора в инвалидни колички, който се състоя в Торонто, където сега живее актрисата. Този път те седяха един до различен и изглеждаха повече от щастливи.

#harry #meghan hand in hand pic.twitter.com/wl5OZw1EXH
— Simon Vigar (@simonvigar5) September 25, 2017
Принцът и актрисата бяха заложили на всекидневно облекло и демонстрираха няколко сладки моменти на деликатност между тях.

Това е първият път, в който двамата обявяват връзката си толкоз обществено и се надяваме, че това е единствено началото и ще виждаме още доста от прелестната двойка.
 Getty/Gulliver
Вижте още:
Мегън Маркъл за връзката си с принц Хари: "Влюбени сме! Останалото няма значение " Сватбени камбани за принц Хари? Мегън Маркъл се срещна с кралицата! Принц Хари и Мегън Маркъл с първа обществена поява дружно, въпреки и на обособени места
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР