През уикенда обикновено всички търсим рецепта за бърз и лесен

...
През уикенда обикновено всички търсим рецепта за бърз и лесен
Коментари Харесай

Рецепта за мързелив ванилов кекс

През уикенда нормално всички търсим рецепта за бърз и елементарен десерт, на който да се насладим заран с кафето за закуска или пък за нещо, с което да зарадваме останалите членове на фамилията. Често ни стопира сложността и неналичието на време, което е изцяло обикновено. Именно поради това сме подготвили една страхотна рецепта за най-лесния вероятен кекс, който можем да спретнем. Най-хубавата част е, че става бързо и няма потребност да купуваме скъпи артикули. 
Продукти:
4 яйца
 Най-лесната рецепта за кекс без яйца, който постоянно става Най-лесната рецепта за кекс без яйца, който постоянно става
Кексът е един от най-класическите и обичани десерти, с които сме привикнали още от деца. Има хиляди предписания за кекс, коя от коя по-вкусни,...
2 ч.ч. брашно
1 ч.захар
1 ч. кисело мляко
1 ч.л. сода
1 ванилия
 Груби неточности при приготвянето на кекс Груби неточности при приготвянето на кекс
Кексът е обичан десерт на дребни и огромни. Но постоянно, макар старанието си, домакините не съумяват да подготвят оня бухнал и благоуханен сла...
1/2 ч.ч. олио
Начин на подготвяне:
Всичко се разрушава и разбърква дружно в една купа. Изсипва се във форма за кекс. Пече се във фурната. 
Лесен трик, с който се схваща по кое време готвенето е изпечено: Проверете с съчка за зъби. Ако клечката за зъби лепне и има тесто по нея – има потребност от повече време във фурната. Ако излиза суха– може да изкарвате!
Можете да сервирате частите като ги поръсите с пудра захар или да ги поднесете залети леко с разтопен шоколад, който авансово сте стопили на водна баня.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР