През уикенда фолкпевицата Алисия пусна няколко странни рекламни филми, част

През уикенда фолкпевицата Алисия пусна няколко странни рекламни филми, част ...

Бременна ли е Алисия?.


През уикенда фолкпевицата Алисия пусна няколко странни рекламни филми, част от фотосесия за модна марка. На тях изпълнителката е прикрила голямото си коремче с характерен жест за бъдещите майки и това веднага предизвика въпроса на феновете дали не чака дете.
       

Вижте тази публикация в Instagram.                      
Публикация, споделена от ALISIA (@alisiaofficial_) на Ное 3, 2018 в 1:35 PDT

Вода в мелницата наля снимка на същата рокля, с която е облечена брюнетката, която носи друга манекенка, която стои съвсем различно на слабата й снага, за разлика от налятата фигура на изпълнителката.
       

Вижте тази публикация в Instagram.                      
Публикация, споделена от L’ermitage (@lermitage_fashion) на Окт 18, 2018 в 4:30 PDT

 

Близки до Алисия обаче обясниха, че снимките за част от умела реклама, а истината трябвало да стане ясна на феновете, след като обърнат внимание, че певицата е гримирана за Хелоуин и това е просто пи ар за модната марка.
Последното обществено известно гадже на Алисия бе Георги Станоев-Бирмата, с който тя се раздели още преди той да започне да има проблеми с правосъдието. 35-годишната брюнетка има едно дете от връзката си с футболиста Валери Божилов, което носи името на баща си. Не за първи слухове забременяват красавицата, но досега те винаги се оказват лъжлива новина.

Източник: hotnews.bg