През уикенда фолкпевицата Алисия пусна няколко странни рекламни филми, част

...
През уикенда фолкпевицата Алисия пусна няколко странни рекламни филми, част
Коментари Харесай

Бременна ли е Алисия?

През уикенда фолкпевицата Алисия пусна няколко странни рекламни филми, част от фотосесия за фешън марка . На тях изпълнителката е прикрила огромното си коремче с присъщ жест за бъдещите майки и това незабавно провокира въпроса на почитателите дали не чака дете.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ALISIA (@alisiaofficial_) на Ное 3, 2018 в 1:35 PDT

Вода в мелницата наля фотография на същата рокля, с която е облечена брюнетката, която носи друга манекенка, която стои напълно друго на слабата й снага, за разлика от налятата фигура на изпълнителката.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от L’ermitage (@lermitage_fashion) на Окт 18, 2018 в 4:30 PDT

Близки до Алисия обаче обясниха, че фотосите за част от умела реклама, а истината трябвало да стане ясна на почитателите, откакто извърнат внимание, че певицата е гримирана за Хелоуин и това е просто пи ар за стилната марка.
Последното публично известно гадже на Алисия бе Георги Станоев-Бирмата, с който тя се раздели още преди той да стартира да има проблеми с правораздаването. 35-годишната брюнетка има едно дете от връзката си с футболиста Валери Божилов, което носи името на татко си. Не за първи клюки забременяват хубавицата, само че до момента те постоянно се оказват лъжлива вест.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР