През уикенда Енчев преби до смърт 19-годишното момиче, с което

...
През уикенда Енчев преби до смърт 19-годишното момиче, с което
Коментари Харесай

НАГЛОСТ! Мъжът, пребил до смърт 19-годишната си приятелка, не знаел как ще продължи живота си без нея!

През уикенда Енчев преби до гибел 19-годишното момиче, с което има дете на близо три години. Ивета умря от контузиите си в болница в неделя, а Енчев бе арестуван и упрекнат за гибелта ѝ. Той е направил цялостни признания пред проверяващите, а през вчерашния ден съдът го остави за непрекъснато в ареста.

27-годишният престъпно проявен Теньо и Ивета били дружно от шест години, събрали се, когато тя била на 13 години, като преместването й от София в Айтос било по нейна воля. Енчев бил в пандиза и след това схванал, че Ивета се преместила при негови близки и родственици, описа пред NOVA юристът му Пламен Генов.

Енчев направил цялостни признания и за деня, в който пребил Ивета до гибел. Двамата станали сутринта. Той ѝ направил подарък - купил й сандали, а на детето - дрешки. На обяд седнали "на по ракия ", а следобеда излезли на разходка в парка. Когато се прибрали, Енчев ѝ споделил да измие детето след разходката, а нейното неглижиране на забележката провокирало гнева му и яростта му ескалирала, сподели Генов. Двамата били използвали алкохол, а по данни на проверяващите са им взети и проби за приложимост на опиати, само че резултатите още не са излезли.

"Това, което се е случило е миг от живота му, който сякаш не разбирал. Едва в неделя при привличането му като обвинен, разбра, че тя е умряла и от този миг нататък той се срина душевен, като че ли тежкото закононарушение е осъществено по нехайство. Изглежда, с изключение на безсъвестен палач, обвиненият е и изпечен артист и манипулатор. Изродът сподели "Аз всичко ще опиша, в случай че би трябвало да остана в пандиза, аз без нея не мога ", добави Генов. Едно е сигурно-въпреки покаянията си, килърът на младото момиче не може да върне времето обратно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР