През уикенда доста известни българки имаха рождени дни, а сред

...
През уикенда доста известни българки имаха рождени дни, а сред
Коментари Харесай

Нина Добрев с уникално видео от детството си за ЧРД! Актрисата празнува 31 г. за втора година

През уикенда много известни българки имаха рождени дни, а измежду тях беше и актрисата Нина Добрев, която навърши 32 година Празникa тя посрещна в Съединени американски щати, а с цел да благодари на почитателите си за пожеланията разгласява следното видео:

Виж още: The Weeknd шокира със фотография на лицето си. Сложил ли си е в действителност ботокс или е нещо друго?

На него виждаме фрагменти от рождения ден на Нина отпреди много години. Ако съдим по свещичките на тортата и ги броим вярно, става въпрос за шестия ѝ рожден ден. " Благодаря ви за пожеланията! По-стара? Да. Мъдра? Сигурно. Вдетенена? 100%. Много се вълнувам, че още веднъж ставам на 31 години, тъй като всички можем да се съгласим, че 2020-а не се брои. Дано 2021-а да се усъвършенства, другояче и следващата година отново ще стана на 31 ", написа тя под видеото.

Виж още: Все още си я бива: Деси Цонева в топ форма и въодушевление на другоземен остров

Празникът от видеото обаче сигурно се е провел в Канада, защото фамилията на актрисата се мести в Америка, когато тя е на 2 годинки. Останалото, както се споделя, е история, само че значимото е, че Нина Добрев в никакъв случай не не помни от кое място е тръгнала и постоянно приказва на български в медийните си изяви.

Виж още: " Хвани си кака, с цел да те отрака ": Хари Стайлс с 10 години по-голямата от него Оливия Уайлд

Иначе за рождения ѝ ден я поздрави и приятелят ѝ, олимпийският първенец по сноуборд Шон Уайт. " Жалко, че изобщо не се забавляваме дружно ", написа той и честити рождения ѝ ден.

Изображение: https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР