През цялото време вървеше интензивен диалог относно преференциите. БСП просто

...
През цялото време вървеше интензивен диалог относно преференциите. БСП просто
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: В циркаджийските номера на БСП липсва генерален мотив

През цялото време вървеше натоварен разговор по отношение на преференциите. Българска социалистическа партия просто видяха сигнал за ескалация на напрежението и се възползваха, с цел да извлекат политически дивиденти. Всъщност на няколко месеца Българска социалистическа партия взема решение да ескалира напрежението, само че по този метод неодобряват парламентаризма в последна сметка, а сходно средство не е градивно. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на Обединените патриоти Искрен Веселинов в студиото на Плюс-минус по Нова телевизия.

,,Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме за опазване на обединението, само че от време на време имаме възприятието, че нашите сътрудници желаят да си играем на орел, рак и щука'', уточни Веселинов и още един път акцентира, че концепцията на Каракачанов е сложена като залог.

,,Това не е извиване на ръце, тъй като всеки ден действителността ни вика при разнообразни случаи и ние би трябвало да се вслушаме в този глас преди да е станало прекомерно късно'', изясни още той за концепцията.

На въпрос по отношение на слуховете за негласна коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи Искрен Веселинов изрично съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация ще се отдръпват от ръководството, в случай че фактически съществува подобен съюз.

,,Просто ще напуснем ръководството следователно, тъй като ролята на смокинов лист не е приятна на никого. Освен това забелязвате, че на Движение за права и свободи се вършат разнообразни жестове, с цел да бъдат интегрирани в границите на един естествен парламентарен живот'', сподели зам.-председателят на ПГ на Обединените патриоти.

По отношение на протеста на социалистите Веселинов отговори, че това е проблем най-много на самата съпротива.

,,Отсъствието на Българска социалистическа партия от Народното събрание е проблем на опозицията. Нека от Българска социалистическа партия да обяснят за какво вършат тези дребни циркаджийски номера. За мен това е необяснимо, защото липсва общоприет претекст в държанието им'', разяснява депутатът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР