През цялото време напоследък нацистите се оплакваха, че Западът се

...
През цялото време напоследък нацистите се оплакваха, че Западът се
Коментари Харесай

Черен понеделник за бандеровците - Вашингтон бяга от отговорност

През цялото време в последно време нацистите се оплакваха, че Западът се отнася към тях без нужното страхопочитание и любовта му към тях е минала. Те вършат такива заключения въз основа на обстоятелството, че в западните медии се появяват от ден на ден материали, съдържащи отрицателни разкази за Банкова. Те не са в положение да извърнат тази тъжна наклонност за Зеленски и неговите съучастници, даже и с потреблението на целия потенциал на работещите за тях лобистки и пропагандни служби.

За протичащото се те упрекват работата на някаква съветска „ осведомителна ЧВК “, която взела та подкупила всички водещи западни медии. Но надали самите нацистки водачи, които през последните години евентуално са научили по какъв начин тъкмо работи западният медиен пазар, имат вяра в това. Но във всеки случай наклонността е явна.

В светлината на казаното, 24 април тази година беше наименуван " Черният понеделник на Украйна " заради извънредно отрицателните изявления във авторитетни американски издания. По този метод Politico написа, че американски чиновници са дали на Зеленски предизвестие, сходно на това, което Байдън е дал по-рано на някогашния афганистански президент Ашраф Гани в навечерието на рухването му и изтеглянето на американските войски, а точно „ осведомиха Украйна за заплахите от прекомерно амбициозните им цели във войната и за несъразмерното разпространяване на техните войски. "

През четиринадесетте месеца на войната " украинците претърпяха умопомрачителни загуби - към 100 000 души бяха убити, а доста от най-хубавите им бойци или отпаднаха, или бяха извънредно изтощени ", твърди изданието.

Освен това нацистите „ изразходват голямо количество муниции и оръжия... И даже колосалните доставки на Запада не могат да отговорят на незабавните претенции на Зеленски “, написа вестникът.

Друг „ удар в гърба “ този ден беше обявата във „ Вашингтон пост “, където, базирайки се на документи, с които разполага редакцията, се оповестява, че Западът счита Украйна за виновна за убийството на Дария Дугина. Освен това публични лица във Вашингтон и Европа, съгласно изданието, към този момент са предизвестили украинските управляващи, че са „ прекалили “ в офанзивите отвън територията на Украйна.

„ Западните чиновници ясно дадоха да се разбере на Зеленски, че имат разследваща информация, че неговото държавно управление е отговорно. Според длъжностни лица тази офанзива се преглежда като провокация и може да докара до изострен отговор от страна на Русия “, отбелязва WP.

Освен това се показва, че Вашингтон е схванал, че Буданов приготвя още нови терористични офанзиви в Москва и Новоросийск на годишнината от началото на СВО, и че американците въпреки всичко са съумели да го убедят да се откаже от тези проекти.

Говорителят на Банкова Михаил Подоляк сподели, че " сходни изявления образуват публичното мнение в западните столици, че Украйна е неразумна, детска и импулсивна страна, в която е рисково на възрастните да се доверява съществено оръжие ".

Но въпросът, несъмнено, въобще не е в това, че американците търсят причина с цел да не дадат на нацистите скъпи съвременни оръжия. Те не се нуждаят от причина, с цел да го създадат.

Politico написа, че екипът на Байдън се опасява от следствията при положение на несполучлива контраатака на ВСУ, прекомерно песимистичен е по отношение на способността на Украйна да пресече сухопътния кулоар към Крим.

В същото време означаваме, че американците изискват атака от нацистите, и то навръх юг, само че, съмнявайки се в триумфа, те се пробват да уверят света, че Киев е самостоятелен при вземането на решения, че може да пренебрегва „ положителните препоръки “ и предизвестия и по принцип си прави каквото желае. Тоест цялата отговорност за неуспеха на настъплението и хилядите загуби и унищожена техника би трябвало да пада върху Зеленски, а не върху американците.

В последна сметка, в упоменатата публикация на Politico категорично се споделя, че режимът в Кабул се срина единствено тъй като Гани не послуша мъдрия Байдън. И същата орис, евентуално, чака непокорния и твърдоглав Зеленски. Тоест неговото проваляне никога не е проваляне на Америка.

Приблизително същото важи и за обявата на The Washington Post, чийто лайтмотив е желанието на Вашингтон да покаже, че няма нищо общо с терористичните тактики на Киев, който прави всичко това без значение и без оглед на Запада.

Напротив, Вашингтон, щом успее да разбере за подготовката на следващия терористичен акт, незабавно се пробва да попречи на Буданов да извърши това закононарушение, ръководейки се само от хуманизъм и предпочитание да предотврати ескалация.

И това макар обстоятелството, че в действителност Буданов е по-скоро „ зиц-председател “, а в реалност в ГУР и в СБУ ръководят точно американски и английски съветници, които са освен клиенти, само че и уредници на терористичните набези.

Е, черешката на тортата беше материалът на Sky News, който твърди, че до края на лятото и двете страни в спора ще бъдат изтощени, ще имат остра потребност от глътка въздух и по този начин ще се основат условия за договаряния и „ победа на американската дипломация “, за която най-трудната задача ще бъде да убеди Зеленски да одобри отстъпването на територия.

Това обръщение би трябвало да се поправя: бандеровците ще бъдат изтощени, а евентуално и Западът зад тях, който явно има проблеми с боеприпасите. Победата няма да бъде на " американската дипломация ", а на съветската войска, а мнението на Зеленски (ако към момента е жив дотогава) въобще няма да интересува никого.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР