През цялото лято в централния градски парк на открито младежите

...
През цялото лято в централния градски парк на открито младежите
Коментари Харесай

Лятна академия в Разлог събира доброволци от 6 държави

През цялото лято в централния градски парк навън младежите ще учат децата на спорт, тематични уъркшопи, оригами, танци, и изобразяване. Срещите и за двете страни се оказват приятни и ползотворни.

Разлог

Три пъти седмично деца от 5 до 15 години играят, пеят и се забавляват с младежите, пристигнали от целия свят. За общуването се употребява британски език. Децата пък учат доброволците на български.
Давид Райгал, координатор на плана: Има доста принадлежности да се комуникира сред доброволци и децата. За тях е доста изобретателно, децата са също доста изобретателни, нямаме никакъв проблем за комуникиране.Костадинка Тодорова, „ Международни начинания за съдействие ": Имаме спортни действия, имаме действия, свързани с изкуство, имаме действия, които са логичен, авантюристичен действия.
Децата на драго сърце играят и поддържат връзка с доброволците от Испания, Италия, Португалия, Германия, Турция и Йордания.
Симон, Германия: Много обичам културата ви и природата, изключително тук в Разлог, който е обкръжен от всички страни с планини. Харесвам работата с децата, тъй като те са постоянно доста щастливи, нямат никакви подозрения по отношение на живота и реагират напълно непринудено на нещата, които се случват към тях.Дима, Йордания: Йордания и Европа са толкоз разнообразни, изключително България. Дойдох тук с цел да почерпя опит от децата и да бъда част от просветителния им развой.
Лятната академия в Разлог ще работи до началото на месец септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР