През целия мандат работихме за това да осигурим среда за

...
През целия мандат работихме за това да осигурим среда за
Коментари Харесай

Вяра Церовска: Работим за качествено образованието и по-добри условия за нашите деца

През целия мандат работихме за това да осигурим среда за качествено обучение и по-добри условия за нашите деца. Това съобщи на среща с шефове на образователни заведения и детски градини претендентът за кмет на община Перник доктор Вяра Церовска, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

Тя акцентира, че сполучливо са осъществени ремонтните действия в постройките на образователните заведения и физкултурните салони.



„ Образованието е приоритет на общината, макар тежкото финансово положение, положихме доста старания и реализирахме редица планове за обновяването на образователната среда. Няма учебно заведение, което да не е получило помощ и подпомагане от наша страна. Гордеем се с нашите възпитаници, които почтено ни показват на национални и интернационалните надпревари. Това ни дава тласък и сила да продължаваме да надграждаме и да работим за сполучливата реализация на нашите деца “, съобщи претендентът на политическа партия ГЕРБ.



В поддръжка зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев подчертава, че образованието и просветителната инфраструктура са във фокуса на политиката на държавното управление.

„ Инвестицията в образованието намира възвръщаемост на пазара на труда. Само по този метод се подсигурява просперитета на стопанската система и на страната “, показа Велчев. Той похвали кмета Вяра Церовска за постигнатите резултати в мандата и понижения дълг от 37 млн. лв. на 22 млн. лв..



На срещата участваха още националният представител доктор Александър Александров, общинският началник Ирена Соколова, претенденти за общински съветници от политическа партия ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР