През този сезон, Деян Донков отново е най-горещото име от

...
През този сезон, Деян Донков отново е най-горещото име от
Коментари Харесай

Деян Донков: От Радина научих, че имам млада любовница!

През този сезон, Деян Донков още веднъж е най-горещото име от театралния плакат на София. Покрай постановката “Калигула” обаче, неговото име бе забъркано от жълтите медии в следващ скандал. Клюката свърза Деян и младата актриса Елена Петрова (все още студентка в НАТФИЗ) в неразрешена спекулация.

“Аз даже семейството на Елена, не желая в този момент да наскърбявам, само че не съм разбрал”, изяснява Деян в новия брой на сп. EVA. Донков научил за клюката от половинката си Радина. Освен на работата си, сега Деян се е посветил напълно на Христо, сина си от Радина Кърджилова.

“Аз просто съм толкоз влюбен, че часове наред си седнал съм, оставям го да си щъка. Само го чувствам. Той идва, гледа ме. И аз го мечтателствам, не му приказвам. Нарочно. Да усети и такава връзка, на друго равнище. И е прекрасно”, споделя артистът, който е баща на още едно момче – синът му Деян от актрисата Анастасия Ингилизова.

“Миналата година на рождения ми ден споделих на Радина: през днешния ден ще си създадем детенце. Сметнах, че ще е лятно бебе. И стана. Слава на Бога.” На въпрос коя е най-голямата прекаленост, в която е изпадал от обич, Деян споделя: “Самопожертвованието, да оставиш себе си на назад във времето, да се посветиш, да се бориш, да водиш борби за това да я съхраниш и да просъществува. Защото любовта би трябвало да се отглежда.”

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР