През този период енергиите променят посоката си, което прави всички

...
През този период енергиите променят посоката си, което прави всички
Коментари Харесай

Везни, днес късметът е с вас

През този интервал силите трансформират посоката си, което прави всички инициативи уязвими и рисковани. 

Овен – Понякога е мъчно да признаете провалянето си, само че това е първата стъпка, която води до психическо облекчение. Избягвайте импулсивните реакции. Слушайте по-внимателно и анализирайте посланието на колегата си. Не подценявайте неговите думи.

Телец – Ако желаете да постигнете бизнес задачите си, имате потребност от нечия поддръжка, съберете нужната информация. Помислете по какъв начин би трябвало да привлечете внимание на човек, който ви интересува. Използвайте изпитана рецепта.

Близнаци – Насърчавайте любознанието и креативното въодушевление на духа си. Контролирайте афектите и отрицателните си пристрастености във връзката си, не позволявайте на някой да ви накара да постъпите неправилно.

Рак – Настроението ви може доста да се усъвършенства, наподобява сте заобиколени от верните хора. Притесненията за финансите няма да оказват помощ, нужни са по-конкретни дейности. Ако сте прекомерно отпуснати, другите няма да ви одобряват съществено.

 жена

Лъв – От вашата спонтанна и общителна природа зависи да раздвижите нещата и Луната в Стрелец ви подтиква да изразявате възприятията си, каквито и да са те, по позитивен метод. Понякога проявявате ексцентричен оптимизъм.

Дева – Може да се шокирате от нещо, което е било прикрито до момента от вас. Възможно е да почувствате потиснатост. Намерете верния баланс сред сила и заспалост. Отделете време за себе си и помислете къде бихте желали да бъдете.

Везни – Късметът е на ваша страна и очакванията ви са огромни, което ви дава сили да приложите решенията си на процедура. Наградете себе си за добре свършената работа. Изпратете сигнал на Вселената, че заслужавате най-хубавото. Промените, които желаете може да се случат бързо.

 жена

Скорпион – Може да имате бурни реакции в отговор на провокации. Не можете да стоите на едно място, неизпълним подтик ви кара да се изразявате или да действате съответно. Освен това жадувате за житейски удоволствия.

Стрелец – Вероятно ще вземате решения под въздействие на импулсите и ненадейно въодушевление, а не на разсъдъка си и това е добре от време на време. Проявявате засилен индивидуализъм, имайте повече самообладание и вложете по-добра тактика.

Козирог – Ще проявявате по-малко самообладание към желанията на другите хора, само че в случай че измененията държанието, ще избегнете спор! Може несъзнателно да излеете разочарованието си и то върху тези, на които държите най-вече.

 жена

Водолей – Не избягвайте измененията, които би трябвало да бъдат направени. Мислете за това като за прелестна опция да продължите напред. Време е да оставите настрани някои различия. Опитайте се да управлявате по-добре импулсите си.

Риби – Опитвате се да угодите на всички, което е невероятно. Ако сте подготвени да поемете риск, нещата ще се трансформират. Трябва обаче да приемете, че някои хора няма да се усещат добре от избора ви.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР