През този период е по-добре да се занимавате с малки

...
През този период е по-добре да се занимавате с малки
Коментари Харесай

Везни, днес ви е ден за шопинг

През този интервал е по-добре да се занимавате с дребни рутинни задания, за чието решение не са нужни доста старания. 

Овен – Вашият оптимизъм ще бъде усетен от всички към вас. Ще се появят нови благоприятни условия, които ще ви дадат късмет да стабилизирате живота си. Запитайте се дали не сте прекомерно съсредоточени върху работата си и не оставяте ли персоналния си живот настрани.

Телец – Желанието за непоклатимост, сигурност, позитивната настройка и скъпата дарба да виждате положителните страни във всичко ще ви оказват помощ по пътя към задачата. Някои хора към вас ви стимулират да бъдете по-добри и ще повлияят удобно на вашето самочувствие.

Близнаци – Противоречивото отношение може да докара до затруднения. В службата не се опитвайте да бъдете прави непременно, това може да докара до конфликтна обстановка. Излезете от зоната си на комфорт и бъдете отворени за нови хрумвания.

 жена

Рак – Няма потребност да носите на гърба си непознати паники. Давайте препоръки, в случай че ви изискат, само че не си създавайте непотребни проблеми - това не е ваша отговорност. Готови сте да деянията схващане и да простите грешките на някой, който е отговорен пред вас.

Лъв – Добре е в днешният ден да избягвате всевъзможни диалози по въпроси, които не ви касаят директно. Стойте надалеч от проблематични хора. Опитайте се да възстановите магията в любовта и се насладете на съблазняването, което събуждате у колегата си.

Дева – Опитайте се да се освободите от нещата, които ви пречат да продължите напред, даже в случай че това е прекомерно огромно изпитание за вас. Нужно е да преодолеете рестриктивните мерки си и тогава ще напредвате доста по-лесно.

Везни – Днес ще се разсъни вашата изтънченост и възприятие за хармония, тъй че евентуално ще се чувствате мощно привлечени като магнит към образно красивите неща и скъпи предмети. Това е превъзходен ден за извършване на покупки, тъй като всичко, което изберете ще ви носи същинска наслада.

 жена

Скорпион – Днес се обрисува да е спокоен ден, без доста напрежение и непредвидени неща. Възползвайте се от спокойствието. В любовта би трябвало повече самообладание, с цел да постигнете каквото задачите. Бъдете гъвкави, упоритостта може да докара единствено до нежелани обстановки.

Стрелец – Луната ще ви донесе прочувствен напредък, предпочитание за многообразие и смяна. Ставате по-чувствителни към личните си потребности и постигате надълбоко вътрешно осъзнаване. Следвайте интуицията в упътванията, само че без да подценявайте изцяло разсъдъка.

Козирог – Вие сте огромни оптимисти и запалянковци, само че от време на време се постанова да се изправите и пред действителността. Някои хора ще провокират у вас нервност и даже прояви на яд. Хубаво е да сте по-търпеливи.

 жена

Водолей – Бъдете деликатни в словата, които изричате, защото има възможност да засегнете без да усетите непосредствен човек. Вечерта е добре да прекарате на мира, в приятна конюнктура, като може да поканите другари.

Риби – Ако разгледате нещата от друга позиция, елементарно ще намерите решение на казуса си. Можете да преодолеете трудностите, които стоят пред вас и нищо няма да ви спре. Щастието ненадейно може да ви накара да се усмихнете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР