През този месец ще сте във вихъра си. Ще излъчвате

...
През този месец ще сте във вихъра си. Ще излъчвате
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Телец за август

През този месец ще сте във вихъра си. Ще излъчвате мощ, убеденост и ще имате желязна воля. Имате капацитета да вдъхновявате градивни промени и да реализирате хрумвания във всяко нещо, с което се захванете. През август ще съумеете да впрегнете вътрешната си мощ и да сбъднете желанията си посредством фокус, целеустременост и ловък метод. Използвайте добре своите качества и гении. 

В любовен проект ви чака естетика, единение и съгласие. Обвързаните от вас ще би трябвало да вземат значими решения дружно със своята половинка. Август ще ви сближи още повече с човек, който ще ви добавя и ще сътвори причина за по-дълбока връзка. Вслушайте се в сърцето си и се насладете на сантименталния месец.
Телци, през август ще сте във вихъра си
Август ще ви донесе бърза мисъл и ще ви направи дейни, енергични и уверени. Ще сте изпълнени с динамичен заряд, който ще ви донесе непреклонност, увереност, откровеност и решителност в преследването на вашите цели. Ще бъдете сложени в обстановки, в които ще се наложи да предприемете бързи дейности или да вземете безкомпромисни решения, с цел да продължите напред.

Потърсете умен съвет и духовно упътване от приближен и по-опитен човек. Това може да бъде наставник, преподавател, родител или родственик. Той ще ви насочи в вярна посока, която ще подкрепи вашето развиване.

През август ще сте в позиция да създадете позитивна смяна и да извършите значими избори, които ще ви се отплатят в предстоящ стадий. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР