През този месец руският парламент планира да одобри законопроект за

...
През този месец руският парламент планира да одобри законопроект за
Коментари Харесай

Bloomberg: Русия ще смекчи отговора си относно американските санкции

През този месец съветският парламент възнамерява да утвърди законопроект за ответните ограничения по отношение на Съединени американски щати и Европа. Москва обаче го смекчи, изваждайки от текста споменаването на наказания в избрани браншове на стопанската система и стоките, в това число медикаментите. Това написа Bloomberg в обявата „ Russia to Soften Plan for Retaliation Against U.S. Sanctions”.

Според първия вице-спикер на Държавната Дума Александър Жуков, законопроектът ще бъде прегледан на първо четене идната седмица. Преди второто четене в него ще бъдат импортирани ремонти за изключване на избрани артикули.

Освен това към края на месеца съветските законодатели ще вкарат наказателна отговорност за осъществяване на непознатите наказания. В рамките на законопроекта на наказателно гонене ще бъдат подложени и лицата, консултиращи непознатите държавни управления по отношение на превъзмогване на антируските наказания.

Отначало в контра-санкциите беше планувано да се ограничи вносът на американска селскостопанска, фармацевтична и софтуерна продукция. Предвиждаше се и понижаване на съдействието със Съединени американски щати в авиационната, галактическата и енергийната сфери. Кремъл спря въвеждането на такива ограничения с вяра да избегне следващото нагнетяване на напрежение в връзките със Съединени американски щати. / БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР