През този месец, производителят на луксозни автомобили Volvo Cars отбелязва 10 години

...
През този месец, производителят на
луксозни автомобили Volvo Cars отбелязва 10
години
Коментари Харесай

Volvo Cars отбелязва 10 години в семейството на Geely

През този месец, производителят на луксозни коли Volvo Cars отбелязва 10 години от вливането на компанията в семейството на индустриалният гигант Zhejiang Geely Holding (Geely).

От Volvo Cars споделят, че под шапката на Geely, за последните 10 години компанията е преминала през цялостна трансформация- от главно европейско равнище на бизнес към глобално и мощно наличие в групата на производителите на първокласни коли, увеличавайки в това време продажбите си с рекордни темпове и следвайки стратегиите си за електрификация и лидерска позиция в международен мащаб по отношение на сигурността на пътя.

"В момента, Volvo Cars е по-силен от когато и да било ", разяснява Хакан Самуелсон, изпълнителен шеф на Volvo Cars. "С Geely, ние поставихме началото на една нова успешна фаза, който ни придвижи на изцяло ново равнище. Изцяло обновихме продуктовото си портфолио, постигнахме глобално присъствие, съвсем удвоихме продажбите си и от без облага, към този момент сме печаливши ".

През 2011 година, служащите на Volvo Cars са 21 500 индивида, а продажбите са на равнище от 449 255 единици. През 2019 година, в компанията работят 43 000 индивида, а реализацията й е на ниво от .

За идващите няколко години, от Volvo Cars са си сложили за цел да бъдат сред лидерите в региона на електрификацията, като чакат половината от глобалните продажби на марката до 2025 година да бъде генерирана от напълно електрически автомобили, а останалите да бъдат хибриди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР