През този месец HBO е подготвил 11 заглавия и кинохитове,

...
През този месец HBO е подготвил 11 заглавия и кинохитове,
Коментари Харесай

Гледаме Имало едно време в Холивуд по HBO GO - slava.bg

През този месец HBO е подготвил 11 заглавия и кинохитове, които заслужават да бъдат отличени измежду часовете наличие в стрийминг платформата HBO GO. Вече е наличен за гледане реверансът на Тарантино към уестърн жанра, а точно „ Имало едно време…в Холивуд “, както и два цялостни сезона за binge-watch на гангстерската мотоциклетна драма „ Маите, Южна Калифорния “. Джоди Комър и Сандра О се завръщат в третия сезон на „ Убивайки Ийв “ под режисурата на двете извънредно надарени дами Фийби Уолър-Бридж и Вики Джоунс. Същите две дами, към този момент в колаборация с HBO стоят и зад новото ни оферти „ Бягай “, което държи сюжета и вниманието в задъханото движение на основните герои.
Свръхестествената линия има продължение в три сериала, първият от които е комедийната поредност за вампири „ Какво вършим в сенките “. Базиран на света от едноименния филм от 2014 година сериалът съумява да извади сюжета от преекспонирания род и да ви накара да се смеете. В другото ни ново предложение „ Ужаси в града на ангелите " ще забележим Натали Дормар (Марджъри Тирел от „ Игра на тронове “) във водеща роля, а един от най-гледаните сериали в платформата ни за предходната година „ Русалка “ се завръща с трети сезон за наслада на по-младите измежду почитателите ни. След средата на месеца ще можем да се насладим на Кейт Бланшет - звездата в лимитирания сериал "Мисис Америка ", който споделя същинската история на няколко дами, които стоят в основата за придвижването за равни права с мъжете.

Не на последно място по упования е и новият пълнометражен автентичен филм на HBO „ Лошо обучение “, на чело на чийто впечатляващ състав е Хю Джакман. Драмата, основана на същински случай проверява скица за корупция в държавни гимназии в щатите. Кои са топ-сериалите на месеца: "Маите, Южна Калифорния " I & II- престъпната драма е с присъединяване на Дж Д Пардо, Клейтън Карденас, Сара Болгър, Майкър Ирби. „ Маите, Южна Калифорния “ е идната част на сагата, почнала със „ Синове на анархията “ Действието се развива след времето на Джакс Телър, а Есекиел „ Ес “ Рейес таман е излязъл от пандиза и изпратен в градче в Южна Калифорния на границата с Мексико. Ес е надареният наследник на гордо латино семейство и тогавашно „ момче Американската му фантазия обаче е покосена от насилието, което царува по границата. Той би трябвало да построи новата си идентичност в този дребен град, само че желанието му за възмездие го води към живот, който не е желал, само че от който няма изплъзване. "Какво вършим в сенките " е сериал в псевдо-документален жанр, който наблюдава всекидневието (по-скоро еженощието) на трима съквартиранти вампири, които от 100 години живеят дружно в Стейтън Айлънд. Самопровъзгласилият се водач на групата е Нандор Неуморния – популярен войник и поробител от Османската империя. Там е и английският върколак Ласло – бунтовник, конте и бежанец по неговите думи. Последна е Надя – съблазнителка и вампирският вид на Бони за вампирския Клайд на Ласло. Вампирите ненадейно са посетени от техния тъмен пълководец и водач барон Афанас, който желае да им подсети първичната задача, поради която идват в Стейтън Айлънд преди столетие. А тя е тотална доминация над Новия свят. Но кой е най-подходящият метод за постигането на въпросната доминация?

Фентъзито "Русалка "III с присъединяване на Алекс Роу, Елин Пауел, Фола Евънс Акингбола, Иън Върдън, Рина Оуен ни води в Бристъл Коув крайбрежно градче, известно с легендата, че в миналото е било дом на русалки Пристигането на мистериозно момиче потвърждава, че преданията са истина, а битката сред индивида и морето взема злокобен поврат, когато тези хищни създания идват да отвоюват територията си Алекс Роу влиза в ролята на грамотен морски биолог на име Бен, който изпитва необичайно привличане към Рин (Елин Пауел) странното ново момиче в града, което крие тъмна загадка Мади (Фола Евънс Акингбола) е сътрудник на Бен и през цялото време е подозрителна към Рин Иън Върдън играе Ксандър риболовец, решен да открие истината за русалките, а Рина Оуен е Хелън ексцентричката на Бристъл Коув, която очевидно знае доста повече за русалките, в сравнение с демонстрира.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР