През този футболен сезон играчите на елитния клуб “Лудогорец” ще

...
През този футболен сезон играчите на елитния клуб “Лудогорец” ще
Коментари Харесай

ПФК Лудогорец избра български моден бранд за своите официални костюми

През този футболен сезон играчите на елитния клуб “Лудогорец” ще бъдат облечени със особено направени от стилния бранд „ Теодор” елегантни публични костюми за груповата фаза на Лига Европа.

Сътрудничеството сред един от най-успешните български футболни клубове и водещата в мъжката стилната сфера марка е с ясната цел да се подчертае класата на родния тим на интернационалната футболна карта.

Модният бранд „ Теодор” приема влиятелното предизвикателство да работи с тим от българския футболен хайлайф и основава своята публична мъжка линия за първенци.

Костюмите на осемкратния първенец на България са направени по самостоятелен размер за всеки състезател от най-висококачествени материи, а платовете са подбрани с еластан, с цел да могат футболистите да имат независимост при придвижването и комфорт при носене.

Костюмите, които са ушити със особено внимание към кройката и направени от първокласен вълнен плат, са издържани в тъмносинята гама и се състоят от формален панталон, класическа бяла риза от памук, моден елек, елегантно сако и вратовръзкa.

Официалното лого на българския футболен първенец е тъкано и бродирано под гръдния джоб на сакото и в долния завършек на вратовръзката.

ПФК „ Лудогорец” постоянно се стремят към перфекционизъм и най-хубаво показване, по тази причина залагат на потвърдения професионализъм на стилната марка „ Теодор”, която повече от 20 години е една от водещите български компании, създаваща приключена мъжка визия, вдъхваща убеденост и самочувствие.

Разгледайте резултата от взаимния план на стилната марка “Теодор” & ПФК “Лудогорец” – формалната мъжка мода за първенци.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР