През това време психолози се опитваха да убедят мъжа да

...
През това време психолози се опитваха да убедят мъжа да
Коментари Харесай

Ето Как Завърши Драмата, Която Изправи Цяла София На Нокти!

През това време психолози се опитваха да убедят мъжа да излезе от вкъщи си, само че без триумф. Той не е ранен и е бил самичък в жилището. Твърди се, че има психологични отклонения.

Мъжът стреля с револвер късно нощес и се затвори в жилището си. След стрелбата полиция блокира жилището му.

Сигнал за буйстващ мъж е подаден на 112 в събота следобяд. Вечерта индивидът се барикадирал в дома си и заплашил, че ще стреля слепешката. На мястото идват за минути кола за спешна помощ, полиция и психолози.

Оказва се, че барикадиралият се мъж има газов револвер. Има психологични отклонения и е стрелял с оръжието в дома си. А служители на реда и психолози преговаряха с него да се съобщи часове наред през входната врата на жилището. Причината - заплашен е животът му и не трябва да бъде притискан.

57-годишният мъж, който се бе барикадирал в дома си в квартал " Овча Купел " в София, се затворил в себе си след гибелта на брачната половинка си през януари тази година, настояват съседи.

Жената била неработоспособен (хипофизно джудже). Според комшиите той прекратил контакт с тях, а някои настояват, че почнал постоянно да пие повече корав алкохол. Комшията Николай Стоянов, който живее в прилежащия вход, сподели, че доста пъти е канил 57-годишния мъж на по кафе или бира, само че той внезапно му отказвал с аргумента, че има пари. " Казах му ела да изпием бира, а той сприхаво ми споделяше " Не, аз имам пари ".

Мъжът обаче бил мирен и до момента в никакъв случай не е показал бурно държание. Блокът, в който се разиграва случая, е същият, в който преди години бе убита свекървата на арбитър Нели Куцкова. Извършителите от дълго време към този момент са в пандиза.

57-годишният мъж се грижил и за две кучета, споделиха негови съседи.

о информация на Нова телевизия мъжът страда от биполярно разстройство и шизофрения, лежал е неведнъж в психиатрия. През 2015 година е вадил револвер в заведение, а преди месеци е стрелял с газово оръжие по младежи към блока си.

Очаквайте подробности
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР